Cum iubesc femeile în funcție de ZODIA lor. Cine e o femeie de neuitat, pasională și incredibilă

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Dragostea nu a fost niciodată ușor de înțeles, pentru că fiecare persoană o trăiește într-un mod diferit. Dacă vrei să știi cum iubește fiecare femeie în funcție de semnul său zodiacal, iată secretele pentru toate cele 12 semne. 

Cum iubesc femeile în funcție de zodia lor

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Femeile Berbec sunt ușor de remarcat. Subtilitatea nu face parte din caracterul acestei femei din zodiac, dar cine are nevoie de asta atunci când transmite atât de multă expresivitate?

Este o femeie foarte caldă, iubeşte cu foc, exact ca elementul semnului său. Are mereu nevoie de stimulare, aventură, de acţiune pentru că, dacă ai plictisit-o, sunt mari şanse să nu o mai vezi.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Dacă vrei un exemplu evident de încredere și angajament total în relaţii şi în ţeluri de viaţă, nu mai ai nicio îndoială: femeile Taur sunt ceea ce cauţi!

Ele ar putea reprezenta fidelitate absolută. Le poţi cuceri cu tot ce reprezintă lux, bunăstare, de la cadouri, la cine romantice şi parfumuri scumpe, întrucât simţurile lor sunt activate de tot ce este mai bun şi mai frumos.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Cea mai fascinantă și eterică 'vrăjitoare' de cuvinte. Cine ar putea să reziste farmecelor acestei femei din zodiac? Dacă vrei să știi cum iubeşte femeia Gemeni, hai să dezvăluim adevărul: versatil și unic.

Interesul acestei femei este stârnit doar dacă întâlneşte un egal în conversaţie, care să facă faţă unor subiecte interesante, unor jocuri de cuvinte şi să aibă o cultură generală vastă ca să o impresioneze cu lucruri pe care nu le ştia. Slabe şanse, întrucât îi place să înveţe câte puţin din toate.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Este blândețea în persoană. La femeile Rac poţi vedea cele mai bune maniere și nu poţi să nu te simţi măgulit de atenţia pe care ţi-o acordă. Acestea au mare grijă de tot ceea ce iubesc.

Femeia Rac cere angajament şi siguranţă deplină de la partenerul ei, întrucât se simte în elementul ei când este într-un mediu stabil şi cald.

LEU (23 iulie - 22 august)

Este aproape esențial să menționăm emoțiile atunci când vorbim despre femeile Leu. Elementul lor, focul, este foarte prezent în personalitatea lor şi da, este evident în felul în care îşi exprimă dragostea.

O femeie de neuitat, pasională și incredibilă, cu o viziune de genul totul sau nimic. 

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel