Cum instalezi același cont de WhatsApp pe mai multe telefoane

Fotografie de la Anton, Pexels
Fotografie de la Anton, Pexels

WhatsApp, una dintre cele mai utilizate platforme de mesagerie din lume, a anunțat recent că utilizatorii își pot conecta acum acelaşi cont la alte patru smartphone-uri. Iată cum poţi face asta!

Mai nou, poți să ai același cont, cu același număr de telefon, pe 5 smartphone-uri, indiferent că sunt Android sau iOS, merge inclusiv pe smartphone-urile Huawei. 

Ce trebuie să faci

Prima dată, instalezi pe smartphone-ul pe care dorești versiunea cea mai nouă a aplicației din Google Play, iOS sau manual de pe pagina oficială de la Whatsapp, în format APK, apăsând Package installer.

Un fișier APK (Android Package Kit) este un format de fișier utilizat pe sistemele de operare Android pentru a instala și distribui aplicații și jocuri. APK este echivalentul formatului de fișier .exe utilizat pe sistemele de operare Windows. Totuși, fișierele APK sunt mai limitate în ceea ce privește drepturile de acces la sistem decât fișierele .exe, deoarece Android are un sistem mai strict de permisiuni pentru aplicații.

După ce ai instalat aplicația pe noul smartphone, pe care vrei să pui contul, selectezi limba,  apeși Agree and Continue și în ecranul în care ar trebui să bagi numărul, în dreapta sus, apeși cele trei puncte verticale și din opțiunile care apar, Link a device, apoi apare un ecran cu un Qr Code și cu explicații, se arată într-un clip explicativ pe YouTube.

Pe smartphone-ul unde ai numărul, în ecranul principal, în dreapta sus apeși cele trei puncte verticale și îți apare un ecran cu Link a device, apeși pe acest buton și te duce într-o nouă fereastră din care poți scana Qr Code-ul de pe smartphone-ul pe care vrei să-l adaugi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel