Cum arată soția actorului care-l interpretează pe Tyrion Lannister în Game of Thrones

Peter Dinklage, actorul care-l interpretează pe lordul Tyrion Lannister în cel mai popular serial fantasy al momentului - "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" - are suficiente motive să se considere un om împlinit, în pofida faptului că măsoară doar 1,35 metri. Pe lângă faptul că se bucură de o carieră de succes la Hollywood, care îi asigură o situație financiară foarte bună, Peter Dinklage are și o familie extraordinară: o soție care îl sprijină în toate proiectele care i-a dăruit și o fiică, Zelig.

Actorul care face istorie la Hollywood, Peter Dinklage, în vârstă de aproape 45 de ani, suferă de nanism, însă această afecțiune nu l-a împiedicat să obțină succesul. Peter Dinklage îl întruchipează pe lordul Tyrion Lannister în serialul HBO "Game of Thrones" și câștigă zeci de milioane de dolari pe an, scrie perfecte.ro.

În plus, el este căsătorit din 2005 cu Erica Schmidt, regizor de teatru, iar în 2011 au devenit părinții unei fetițe căreia i-au pus numele Zelig, care înseamnă "fericit". Erica este, totodată, și cea care îl sprijină în cariera lui cinematografică, precum și în alte activități extra-hollywoodiene.

Întrebat într-un interviu din 2003 despre înălțimea sa, Peter Dinklage a explicat: "Când eram mai mic, înălțimea mea îmi provoca o mulțime de neplăceri. Ca adolescent am fost mereu furios și acru și mi-am ridicat ziduri pentru a mă apăra de cei din jurul meu. Pe măsură ce am crescut însă am înțeles că e mult mai bine să tratezi totul cu umor, să înțelegi că problema nu este a ta, ci a celor care te înconjoară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel