Cum arată noul iPhone - GALERIE FOTO

Ca de fiecare dată, înaintea lansării unui nou IPhone, internetul se umple de imagini și linkuri despre noul telefon.

iLab Factory pretinde că a pus mână pe prototipul noului iPhone, care mai are câteva luni până la lansare.

Pornind de la imaginile de mai jos, noul iPhone pare să includă aproximativ 85 – 90% din componentele scăpate pe internet până în acest moment.

Imaginile nu sunt neaparat spectaculoase și nu vin cu un reper de dimensiune precum o mână umană, un ban sau un creion, pentru a aprecia mai bine presupusul prototip. În orice caz, deși ne menținem scepticisimul în ceea ce privește acest aparat, cel puțin până va primi un eveniment de anunț, iPhone-ul din imagini are mari șanse să fie autentic. Tocmai pentru aerul de autenticitate poate a fost și promovat în această forma pe multe site-uri și bloguri de specialitate, scrie playtech.

Cu toate că noul telefon de la iPhone va apărea în toamnă, vânzătorii din orașul Taobao, China primesc comenzi în avans. Ei au deja poze cu noul model iPhone 5 și detalii despre telefon. Comenzile pentru viitorul telefon vin, cu toate că detaliile despre apariția noului telefon sunt un mister, informează Reuters.

Profitul net al Apple a urcat de aproape două ori în primele trei luni ale acestui an, la 11,6 miliarde de dolari, depăşind semnificativ aşteptările analiştilor de pe Wall Street, datorită creşterii puternice a vânzărilor iPhone, în special în China.

Temerile că Apple nu va putea menţine ritmul de creştere a vânzărilor iPhone au provocat în ultimele două săptămâni deprecierea acţiunilor companiei cu 13%.

Titlurile companiei au revenit însă puternic marţi seara la New York, urcând cu 7% după prezentarea rezultatelor.

Veniturile Apple au crescut cu 58% în primele trei luni din an, al doilea trimestru al anului fiscal 2011-2012, la 39,18 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel