Cum arăta la 18 ani „Nuți” din serialul Adela

Sursa Foto Facebook Anca Sigartău
Sursa Foto Facebook Anca Sigartău

Anca Sigartău este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de teatru și film din țară. Ea interpretează rolul lui „Nuți Achim” în serialul Adela de la Antena 1. Recent, aceasta a publicat o fotografie cu ea de când avea 18 ani. Iată cât de frumoasă era chiar și atunci.

Îndrăgitul cuplu Nuți și Mitu Achim, soț și soție, din serialul Adela de la Antena 1, este format din actorii Anca Sigartău, în vârstă de 54 de ani, și Marian Râlea, în vârstă de 63 de ani. Cei doi au o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, sunt foarte buni prieteni și se știu de peste 25 de ani.

Anca Sigartău a postat pe Facebook o fotografie de când aceasta avea 18 ani, mai exact, „18 ani și jumătate”, așa cum a spus. „Primul meu film… aveam 19 ani (18 jumătate…:)))”, a spus aceasta, într-un comentariu al postării de pe Facebook.

În poza respectivă, Anca Sigartău apare împreună cu actrița Cesonia Postelnicu, care a jucat rolul Getei în „Liceenii”. Amândouă priveau zâmbitoare către aparatul foto.

Anca Sigartău, cariera și viața personală

Anca Sigartău s-a născut în București, iar ambii părinți au fost profesori. Aceasta a studiat pianul, iar la 14 ani făcea parte din Corul de copii "Voces Primavera", cu care a avut o serie de spectacole pentru copii la Ateneu și Opera Română, conform Cinemagia.ro.

Se pare că părinții ei și-au dorit ca aceasta să urmeze Academia de Studii Economice din București, dar Anca Sigartău s-a răzgândit și s-a hotărât să dea la Teatru în ultimul moment. În 1985, intră la UNATC din prima încercare, clasa profesor Dem Rădulescu, arată aceeași sursă menționată mai sus.

Viața ei personală e discretă. Cu primul soț, Tito, actrița are trei copii, care i-au rămas în grijă în urma divorțului. Împreună cu fiul cel mare, Teodor, Anca Sigartău a participat la Asia Express - Drumul Elefantului, show-ul de la Antena 1, iar în prezent, de aproape șapte ani, aceasta e căsătorită cu Dragoș Pandele.

Nu de cariera ei e cea mai mândră, ci de copii

„Am trei copii extrem de diferiți. Nu numai fizic, ci și struc­tural vorbind. Fiecare în parte este o fațetă a mea. Sonia-Ecaterina este aparent extrem de fragilă, dar are forță, ambiție, curaj. Este impulsivă, în căutarea echilibrului”, a declarat actrița.

„Nu știu dacă am fost o mamă atât de bună, dar când mă uit la ea, știu cu siguranță cum arată o mămică extraordinară: ea fiind mama ne­poţelei mele, Anastasia Maria. Sofian Teodor este leul fa­miliei noastre. Un suflet mare, cu un simț artistic dezvoltat și o fire boemă. Iubește animalele și călătoriile. Suferă în momentul în care se simte încorsetat de rigorile de orice fel, dar, asemeni mie, se bucură de fiecare zi. Iosif Ioan, prâslea, greu de spus… Întotdeauna îl voi vedea ca pe cel mic, el reprezintă bucuria ascunsă a timpului petrecut în afara rigorilor sociale. Este bucățica de singurătate de care am nevoie…”,  a declarat Anca Sigartău potrivit Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel