Cristina Stamate a murit. Octavian Ursulescu: Alexandru Arșinel, BLESTEM

Octavian Ursulescu a vorbit despre moartea actriței Cristina Stamate, care s-a stins din viață în această dimineață, la ora 06:30, la vârsta de 71 de ani. 

”Cristina Stamate ne lasă un zâmbet cuceritor, o privire uluitoare, un râs contaminant. Era actriţa care ştia (...) să transmită în egală măsură bucurie, dar cine a fost la spectacolele Teatrului 'Constantin Tănase' ştie că ea a avut nu o dată acele poezii, acele momente de tristeţe şi de lacrimă pe care le interpreta extraordinar, multe din ele scrise de regretatul poet Aurel Storin”, a afirmat Ursulescu. 

[citeste si]

Octavian Ursulescu a mai spus: ”Îmi vine în minte acum un gând dureros. Nu ştiu ce se întâmplă, parcă e un blestem asupra Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase', care e un teatru minunat, dar parcă pentru durerea care îl încearcă în aceste zile pe Alexandru Arşinel, directorul teatrului, care o pierde pe Stela Popescu, cea mai bună actriţă a teatrului şi partenera sa, acum o pierde pe Cristina Stamate, altă stea a teatrului şi, iată, îmi dau seama că la un moment dat o să rămână teatrele din Bucureşti fără marile vedete, fără vedetele longevive, cele care ne-au încântat existenţa de-a lungul deceniilor”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel