Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania

cristi_minculescu dc
cristi_minculescu dc

Cristi Minculescu a vorbit, luni, la Rock Fm, despre planurile pe care le are cu noua sa trupă, Lotus, dezvăluind totodată, că mutarea sa în Germania este una definitivă.

Colegii din noua trupă "sunt foarte buni instrumentişti sunt toţi profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat şi bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul,” declară fostul solist Iris.
El a ținut să clarifice că plecarea sa în Germania nu este una temporară, iar în România, va veni când va fi solicitat. ”Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici – şi separat, şi cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania,” dezvăluie Cristi Minculescu.
Fostul membru al trupei Iris a vorbit și despre un nou album al formației Lotus, menționând că acesta va fi făcut cu răbdare, neexistând presiunea vreunui obiectiv. ”Trebuie făcut fără grabă. Eu nu mai sunt acum sub presiunea niciunui obiectiv. Ştii cum se spune: lucrurile mici fac lucrurile mari sau Dumnezeu stă şi în detalii. Trebuie să fii foarte atent la o chestie care rămâne posterităţii. Numai că aici am noroc cu rigurozitatea şi cu profesionalismul lor desăvârşit,” declară solistul.
Cristi Minculescu recunoaște că va mai cânta melodii din repertoriul fostei sale trupe și în viitor, subliniind că lupa nu s-a dus cu ceilalți membri ai formației, ci cu realitatea, ”și așa-zisul show-biz, care, de fapt, nu există.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel