Cove, mărturisiri despre relația cu soția sa, Flori: S-a autoeducat. Altfel n-am fi putut să conviețuim

Sursa foto: Facebook Gabriel Coveseanu
Sursa foto: Facebook Gabriel Coveseanu

Cove a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa, Flori, și cum au decurs lucrurile, la început, între ei.

"În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect

Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau când consideri tu că ți s-a întâmplat ceva, o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să ți se pară că nu mai e chiar așa de negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni”, a spus Cove la Fresh by Unica.

Vezi și:  Cove și Ioana Ginghină, scandal: "Nu mai există empatie pentru actori.  Erau amenințați că îi dă afară" / "Doamna a fost deranjată"

"Nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață"

"Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. Eu aveam o oarecare notorietate la momentul ăla, dumneaei părea total dezinteresată de acest aspect. Nu că mă deranja lucrul ăsta, mi s-a părut așa… După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți, că avem același simț al umorului”, a mai spus actorul.

"S-a autoeducat. Altfel n-am fi putut să conviețuim"

Cât despre gelozie, actorul a mărturisit că nu a lipsit din relaţia lor.

"Am avut (n.r. discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că, altfel, nu, n-am fi putut să conviețuim. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil”, a mărturisit Cove.

Vezi și:  "M-a distrus experiența aia". Radu, fiul lui Ștefan Bănică, mărturisește cu sinceritate: Dacă nu beau ceva, nu pot să deschid gura!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel