Controllerul PS5 a fost dezvăluit de Sony. Cea mai mare schimbare de 25 de ani

Sony a dezvăluit maneta oficială a viitoarei sale console, PlayStation 5.

Sony a dezvăluit maneta oficială a viitoarei sale console, PlayStation 5, conform The Verge. „DualSense" este cea mai mare deviere de la designul manetei primei console lansată acum 25 de ani.

Noul controller are schimbări mari și la interior: noul feedback haptic care înlocuiește vechile vibrații și noile „butoane adaptive" care își pot ajusta rezistența pentru diferite efecte din joc. Există și un microfon integrat, pentru prima oară în controllerele Sony, împreună cu un port USB-C. Bineînțeles, cele mai evidente schimbări sunt cele două tonuri de culoare și designul mai rotunjit.

Schimbarea este una neașteptată 

 (w670)

Butonul de distribuire a fost redenumit butonul de „creare", care va oferi „noi modalități pentru jucători să creeze gameplay epic pentru a împărtăși cu lumea". Sony a promis că alte detalii vor fi anunțate mai aproape de lansare.

Unele butoane de pe DualSense primesc îmbunătățiri față de DualShock4. Alte caracteristici ale vechiului controller fac și ele trecerea către noua manetă, incluzând touchpad-ul și lumina LED. Sony continuă să aibă un design simetric (față de maneta Xbox).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel