CONCERT RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS în București. Toate detaliile despre concert

Legendara formație din Sacramento(California) revine la București - MIERCURI 12 Noiembrie 2014, în TRUE Club, pentru un concert special, din cadrul Turneului Mondial de promovare al celui mai recent album "YOU ASKED FOR IT...LIVE!", lansat la prestigioasa casă de discuri Alligator Records.

Pregătiți-vă pentru un regal de BLUES, condimentat magistral cu elemente de Swing, Boogie, Rock & Roll și Funk, pus admirabil în scenă de una dintre cele mai îndrăgite și spectaculoase formații din SUA - RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS.

Fondată în 1976, de către Rick Estrin și redutabilul chitarist "Little" Charlie Baty, sub titulatura inițială de LITTLE CHARLIE & THE NIGHTCATS, actuala formație a devenit RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS în anul 2008, când Charlie Baty a decis să se retragă din activitate din motive personale.

Avem de-a face cu o formație "relativ tânără", cu "doar" 6 ani de activitate la activ în acest moment.

În anul 2008, la scurt timp dupa ce au pornit la drum sub noul nume, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS au semnat rapid un nou contract cu prestigioasa casă de discuri Alligator Records din Chicago, unde lansaseră 10 albume în anterioara componență, între anii 1987-2005. În anul 2009 a apărut "TWISTED" - primul album de studio al actualei formule, urmat în 2012 de "ONE WRONG TURN" iar pe 8 Iulie 2014 a fost lansat albumul "YOU ASKED FOR IT...LIVE!", cu înregistrări din concertul susținut în data de 5 octombrie 2013 în legendarul club "Biscuits and Blues" din San Francisco.

RICK ESTRIN, liderul formației, un adevărat personaj pe scenă, cu o prezență plină de umor și teatralitate, este cotat în prezent drept unul dintre cei mai importanți virtuozi ai muzicuței de blues.

Concertul va avea loc în "TRUE Club", unul dintre cele mai elegante și populare cluburi din centrul Bucureștiului, situat în zona Piața Unirii (SPLAIUL INDEPENDENȚEI colț cu Strada SELARI).

Concertul va începe la ora 21:00!!!

Prețul unui bilet: 40 Lei (în avans) / 50 Lei (în seara concertului)

Vă recomandăm să achiziționați din timp bilete și să faceți rezervări pentru că locurile sunt limitate!

Biletele se pot achiziționa direct de la club și începând cu data de 13 octombrie și din Magazinele DIVERTA din următoarele locații: SUN PLAZA, MALL VITAN, PLAZA ROMANIA, UNIREA SHOPPING CENTER, BANEASA SHOPPING CITY.

Relații și rezervări:

0727 488 087 / email: [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel