Cocuța - Boantă, eliminați de la Asia Express. ''Mi-ar plăcea să îi pedepsesc pe oamenii ăștia...''

Cocuța - Boantă
Cocuța - Boantă

Echipa formată din Cocuța și Bogdan Boantă au părăsit competiția Asia Express înainte de marea finală. Certurile de dinainte de eliminare au stârnit foarte multe reacții negative din partea oamenilor.

Invitați la Xtra Night Show, Cocuța și Bogdan Boantă au mărturisit că au fost foarte dezamăgiți de mesajele urâte primite pe rețelele sociale din partea oamenilor. 

Totodată, Cocuța a spus că inclusiv mama ei este afectată de înjurăturile și lucrurile urâte pe care le primesc cei doi ca urmare a certurilor pe care le-au avut în cadrul competiției.

Cocuța, dezamăgită de reacțiile oamenilor

Ne-au făcut oamenii în toate felurile, cred că doar niște oameni reali pot face asta într-o finală. Nu ne-a mai interesat nimic, am acționat greșit dar am acționat așa cum am simțit. Încerc să mă liniștesc pentru că din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, majoritatea oamenilor care comentează negativ și urât sunt puțin analfabeți și asta mă face să nu mă cobor la nivelul ăla.

Din întâmplare, nu am văzut niciun mesaj scris corect gramatical. Oamenii ok și-ar canaliza energia pe echipa preferată și în loc să scrie ceva negativ și să înjure, să scrie ceva despre CRBL și Oase.

Atunci trebuie să ai o problemă gravă la cap....Dar asta se vindecă! Mi-ar plăcea să-i pedepsesc pe oamenii ăștia, nu știu cum! Mai mult mă afectează pentru că o afectează pe mama, pentru că ea a început să stea pe Facebook, eu nu prea am timp, ne mai uităm pentru că ne spun oamenii, dar mama este desfigurată, absolut..." a spus Cocuța în emisiunea lui Dan Capatos.

Vezi și: ASIA EXPRESS, răsturnare de situație. Marea surpriză, câștigătorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel