ASIA EXPRESS, răsturnare de situație. Marea surpriză, câștigătorii

ASIA EXPRESS Răsturnare de situație la Asia Express! 

ASIA EXPRESS Luni seară, la Asia Express, trei echipe s-au întrecut ca să... nu ajungă niciuna ultima. Ultima echipă ajunsă la Gina urma să părăsească competiția. 

ASIA EXPRESS În aproape toată presa, în special în cea mondenă, echipa așa-zis câștigătoare fusese anunțată de mult. Deși telespectatorii aflaseră din online care va fi echipă câștigătoare, ei au continuat să urmărească emisiunea, dovadă fiind audiențele record. Marea surpriză a venit luni seară, la un pas de marea finală, care va avea loc astăzi, 16 aprilie. 

ASIA EXPRESS Ruby și Robert au făcut o greșeală majoră pe traseul final către Gina și, când toată lumea se aștepta ca ei să părăsească ”Asia Express”, Gina a anunțat prima echipă care merge în marea finală: CRBL și Oase. În mediul online, apăruse că echipa CoBo va câștiga competiția. Mai mult, se scria și ce au făcut cu banii, respectiv că au deschis o școală de dans. Prin urmare, Ruby și Robert nu mai aveau nicio șansă. Însă marea surpriză pentru fanii emisiunii a fost anunțul Ginei și anume că Ruby și Robert continuă competiția. 

ASIA EXPRESS  Cocuța și Boantă au părăsit competiția ”Asia Express” cu o zi înainte de marea finală. În finală, au ajuns echipele formate din CRBL-Oase și Ruby-Robert. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel