CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. Jennifer Lopez, sexy la ceremonia de deschidere

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. Cântăreața americană Jennifer Lopez, care într-o primă fază a renunțat să participe la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal, joi, la Sao Paulo, va figura pe afișul ceremoniei, a anunțat Federația Internațională de Fotbal (FIFA) marți seara.

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. "FIFA și Comitetul local de organizare (LOC) sunt foarte încântate să anunțe că vom avea toate starurile pentru a cânta imnul oficial al Cupei Mondiale 'We are one' cu ocazia ceremoniei de deschidere, a anunțat FIFA.

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. Retragerea lui Jennifer Lopez, motivată de "motive de producție", fusese anunțată duminică.

VEZI ȘI: CM 2014 BRAZILIA. Predicția șamanilor cu privire la câștigătoare

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. "Show-ul lui Pitbull, Claudia Leitte, Jennifer Lopez și Olodum va constitui punctul culminant al ceremoniei", a anunțat FIFA.

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. Jennifer Lopez va interpreta "We Are One" împreună cu rapperul Pitbull, cântăreața braziliană Claudia Leitte și grupul de percuție brazilian Olodum la finalul ceremoniei de deschidere, joi, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, înaintea meciului Brazilia-Croația.

CM de FOTBAL 2014 BRAZILIA. Această ceremonie de 25 de minute la care vor participa 600 de artiști, gimnaști sau specialiști brazilieni în Capoeira, "va aduce un omagiu celor trei bogății ale Braziliei: natura, poporul și fotbalul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel