EXCLUSIV  Club România împlinește opt ani. Bogdan Gavrilă nu va fi uitat

 Club România împlinește opt ani. Bogdan Gavrilă nu va fi uitat
Club România împlinește opt ani. Bogdan Gavrilă nu va fi uitat

Club România, unul dintre cele mai selecte și longevive cluburi de idei și dezbateri din București, aniversează opt ani. Mai multe cărți, rod al colaborărilor dintre membrii CR, au văzut lumina tiparului în ultimii ani. Dintre acestea amintim: România Noului Val7 teme fundamentale pentru România100 de fețe ale inovației și România transatlantică.

Cu ocazia evenimentului, membrilor clubului li se va decerna Premiul Special „Bogdan Gavrilă” - „pentru contribuția excepțională la consolidarea Club România ca spațiu al dialogurilor și valorilor democratice”.

Voluntarul Bogdan Gavrilă (1982-2018) a fost secretarul Club România. Tânăr foarte implicat și dedicat cauzei de a dezvolta și moderniza România, prin fapte concrete, de la om la om și de la comunitate la comunitate, Bogdan și-a lăsat amprenta pe multe proiecte, încă din anii studenției.

Iată ce scria pe Facebook cu numai trei zile înainte de a fi răpit celor dragi: „Am început să lucrăm la caietul documentar despre Digitalizarea României, cu concepte și instrumente operaționale.(…) În ciuda faptului că cetățenii țării au acces la conexiuni de internet de bună calitate, nu au deloc acces la servicii digitale guvernamentale. Graficele de mai jos ne arată birocrația, ne arată cozile de la taxe, ne arată viteza melcului cu care se plimbă hârtiile în interiorul instituțiilor, ne arată lipsa bazelor de date, kilometrii de dosare cu șină și milioanele de (…) Dacă doriți să vă implicați în elaborarea caietului documentar (cu planuri concrete prin care să ieșim din Evul Mediu), aștept mesajele și ideile voastre!

Cu ocazia împlinirii a opt ani de la înființarea Club România, prietenii și colegii își vor aduce așadar aminte de Bogdan Gavrilă, omul cu surâs cald, care mereu a găsito vorbă bună și un loc pentru fiecare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel