Cine e soțul Adelinei Pestrițu. Totul despre povestea începută cu multe convorbiri telefonice

Face parte dintre cele mai curtate femei din România, dar Adelina Pestrițu e îndrăgostită și a devenit soție, găsind bărbatul pe care l-a visat.

Virgil Șteblea este un om de afaceri prosper, a locuit o vreme în Germania. Au împreună o afacere, un magazin cu ceasuri de lux ce se bucură de succes. Ea este și influencer, având succes în țară, dar și în străinătate. Fac la ora actuală unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz. Sunt împreună din 2017 și după lungi discuții la telefon, când s-au văzut pentru prima dată au fost fâstâceli, emoții, dar întâlnirea a durat șase ore, descoperindu-se unul pe altul, dându-și seama că sunt meniți să fie împreună. Se consideră norocoși că s-au întâlnit.

Virgil este bărbatul pe care vedeta și l-a dorit întotdeauna

Când s-au cunoscut mai bine, relația lor evoluând normal și puternic, au simțit că vor deveni soț și soție. Pe Adelina a atras-o la Virgil franchețea, maturitatea și că a simțit că se poate baza pe el. Virgil a fost fermecat de simplitatea, frumusețea, faptul că era și este foarte sinceră. Vedetei îi era frică să se mai apropie de cineva, dar încet, încet a descoperit că soțul ei este bărbatul care îi trebuie și o împlinește ca femeie. S-au mutat repede împreună, totul decurgând natural așa cum le place lor. Totul le place să meargă de la sine, ca relația dintre ei cu multă iubire.

Au o fetiță, Zenaida Maria, de care sunt foarte mândri


A simțit pe parcurs că el este bărbatul ideal pentru a deveni tatăl copiilor săi. Cea mică le umple sufletele de bucurie. O răsfață, dar vor să o și responsabilizeze. Chiar dacă prietenii îi spun că Zenaida seamănă cu tatăl său nu e geloasă, nu o deranjează, considerând asta un lucru normal, că doar este tatăl ei. Consideră că alături de cea mică și Virgil e fericită.

Își împart treburile casei, își fac des declarații de dragoste

Au avut o nuntă elegantă alături de familie și mulți prieteni într-o locație de lux. Toată lumea s-a distrat pe cinste. Acasă cei doi își încarcă bateriile, găsindu-și echilibrul și liniștea. Își împart treburile gospodăriei, fac curat împreună, au grijă pe rând de cea mică, chiar dacă au și o bonă. Își fac deseori declarații frumoase de dragoste. Gătesc cele mai delicioase preparate culinare, de multe ori Virgil fiind cel care gătește ceva bun de mâncare. Casa lor este una mare, le place să petreacă mult timp împreună. De ziua ei, Virgil i-a făcut o surpriză care a dat-o gata pe Adelina, la miezul nopții i-a oferit un tort și un buchet de trandafiri roz, gest romantic plin de iubire și prețuire pentru soția sa. Se mai văd părinți, își mai doresc un copil. Se văd peste ani într-o casă mare îmbătrânind împreună, înconjurați de familie. Au descoperit trainica iubirii deosebite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel