Cine este Shurubel, cel care i-a luat locul lui Cove la PRO TV: Nu vă dați seama sigur

Foto: Youtube Vorbeste Lumea
Foto: Youtube Vorbeste Lumea

Cine i-a luat locul lui Cove la PRO TV.

Cove, DEMISIE de la PRO TV. Adela Popescu, ANUNȚ: Nu mă așteptam

Emisiunea "Vorbește Lumea" a revenit cu surprize de proporții. 

După ce Cove a anunțat că pleacă de la celebra emisiune, asta chiar în ziua în care Adela Popescu a anunțat că revine pe micile ecrane după un an de pauză și după ce a devenit mămică pentru a treia oară, a fost prezentată vedeta care-i va ține locul actorului. 

Adela Popescu are coleg nou, după plecarea lui Cove. Despre cine este vorba, a fost om de radio 10 ani

Este vorba despre Shurubel, în vârstă de 33 de ani, pe numele din buletin Andrei Lăcătuș.

Shurubel are o experiență vastă în radio, a lucrat la Virgin Radio, fostul Radio 21, unde a prezentat diverse emisiuni. Acesta îș va înlocui pe Gabriel Coveșeanu, la emisiunea matinală „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

În 2020, acesta spunea că vrea să se axeze pe stand up comedy, să scrie scenarii și chiar versuri pentru melodii hip-hop. De asemenea, fostul om de radio povestea că vrea să petreacă timp de calitate cu oameni dragi, pe care spunea că i-a cam neglijat, în special cu soția sa, Iulia. 

"Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea", a spus Shurubel în momentul în care a luat decizia să renunțe la radio. 

Shurubel, despre noua ipostază de la PRO TV. Cum l-a prezentat Adela Popescu

"Shurubel e cel care îi ia locul lui Cove, va fi alături de mine în fiecare zi să își bea cafeaua cu dumneavoastră. Pentru mine, nu credeam că va fi o pauză atât de scurtă", a spus Adela Popescu când l-a prezentat pe Shurubel în platou.

"Mă bucur să mă alătur echipei. Adela, știi când te-am văzut prima oară? Eram în liceu și ai venit cu un turneu de promovare de la televiziune. Eu eram în clasa a 11-a și a trebuit să joc pentru tine o scenetă. (...) Mă bucur foarte tare că sunt aici. Pentru mine este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta. Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta. Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi", a declarat Shurubel, în direct la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel