Cine este Patrușev - ”un șoim între șoimi”, cel care i-ar putea lua locul lui Putin la Kremlin. Chirieac, banc tare de la Radio Erevan, aluzie la Ceaușescu

Foto: Captură video Youtube Wiki4All
Foto: Captură video Youtube Wiki4All

Află în articol cu cine ar putea fi înlocuit Vladimir Putin.

Vladimir Putin ar putea dispărea în curând de la conducerea Rusiei. Dictatorul va fi operat în curând de cancer la colon, spun surse de la Kremlin, citate de Daily Mail. Aceleași surse susțin că fostul șef KGB, Nicolae Patrușev, ar urma să îl înlocuiască pe Putin în perioada recuperării sale. Jurnalistul Realitatea Plus Călin Cociș a oferit mai multe detalii despre acest subiect în cadrul emisiunii ”Raport de zi”, moderată Ana Maria Păcuraru.

Cine este Nicolae Patrușev

"Vorbim despre un apropiat de-al președintelui Rusiei. Patrușev este unul dintre cei aflați în cercul interior al lui Putin, are acces la președintele rus, prin urmare e greu de crezut că și în această situație în care s-ar ajunge la o schimbare măcar pentru câteva zile s-ar schimba ceva și în ceea ce privește deciziile Rusiei.

Patrușev este secretarul Consiliului de Securitate a Federației Ruse, are această funcție de foarte mulți ani, este acolo în cercurile puterii de la Moscova demult. Pe de altă parte Patrușev este cel care l-a convins pe Putin că Ucraina este inundată de neonaziști, spun jurnaliștii din străinătate. Ne amintim că Vladimir Putin a venit cu acest discurs atunci când și-a justificat această decizie de a invada Ucraina. A vorbit despre denazificare și acesta ar fi un personaj-cheie în ceea ce privește această decizie a președintelui rus.

Totodată, el este numit "șoimul antioccidental" al politicii ruse sau "un șoim între șoimi". E foarte convins, foarte determinat împotriva Occidentului și să nu uităm că este un consilier de încredere, un om în care Putin are încredere în aceste momente. A condus Serviciul Federal de Securitate (FSB), succesorul KGB-ului comunist, vreme de foarte mult timp și are influență din acest punct de vedere în serviciile secrete din Rusia și totodată este prieten cu Putin încă din anii `70, atunci când amândoi erau în KGB." a relatat jurnalistul Călin Cociș.

Chirieac, banc tare în direct la Realitatea Plus: E adevărat că este mortal cancerul de ficat?

Ulterior, Ana Maria Păcuraru l-a invitat pe analistul politic Bogdan Chirieac să comenteze aceste informații.

"Doamna Păcuraru, cu toată dragostea, pe vremea lui Ceaușescu era un banc: Întreabă la Radio Erevan: - E adevărat că este mortal cancerul de ficat? Și răspunsul la Radio Erevan era: ”Da, da n-are”. Apropo de Nicolae Ceaușescu. Toți vorbesc că ba că are cancer, nu știu ce, nu cred că avem atâta cunoștință noi. Dacă la un moment dat și probabil va fi schimbat Putin sau i se va întâmpla, are totuși 70 de ani, e greu să stai la putere, să stai în șa la Kremlin atât de multă vreme, de 23 de ani este, mi-e teamă că nu va veni la putere nici Obama, nici Macron, nici o doamnă Merkel, nu.

Va veni la putere tot cineva din sfera lor. Nu va veni un lider democrat. Și Mihail Gorbaciov a fost maxim ce a putut să dea Federația Rusă la vremea respectivă. Deci nu trebuie să ne așteptăm la lucruri formidabile, dar în timp, poate într-o sută de ani, dacă scăpăm de războiul nuclear acum, s-o democratiza și Rusia, eu știu, nu putem ști. Tendința asta imperialistă a Rusiei e intrată în ADN-ul lor, ce să mai vorbim. Și vedeți că Federația Rusă are așa: iarnă grea, când și când mijește a primăvară, dar vara nu vine niciodată în Rusia. Din punct de vedere politic, vine înapoi tot o iarnă și mai grea. Așa e poporul acesta, din mare nefericire pentru noi toți.", a declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel