Cine este noul iubit celebru și bogat al Lidiei Buble, mai mare cu 30 de ani decât vedeta

Lidia Buble/ foto Facebook
Lidia Buble/ foto Facebook

Lidia Buble ar fi, din nou, într-o relație cu un bărbat celebru și bogat. 

Noul partener al Lidiei Buble ar fi nimeni altul decât omul de afaceri Horațiu Nicolau, fost patron TeleSport, post de televiziune pe care l-a vândut trustului Realitatea. Cei doi au fost surprinși împreună, în weekend, într-un club luxos din Capitală. 

Se pare că Lidia Buble nu a suferit prea mult după actorul cubanez Harlys Becerra. Ea ar fi fost surprinsă în brațele unui alt bărbat, asta deși abia s-a aflat de despărțirea de Harlys Becerra. Noul iubit al Lidiei Buble îndeplinește tocmai criteriile-cheie verificate și la iubiții anteriori ai cântăreței: este bogat și celebru. Diferența de vârstă între cei doi ar fi de 30 de ani, scrie fanatik

Lidia Buble și Horațiu Nicolau ar fi avut mai multe întâlniri recente, în baza cărora s-a speculat că ar forma un cuplu. Cei doi se afișează în localuri exclusiviste din Capitală. Așa au făcut și în weekend, când au fost surprinși de sursa citată, care a și publicat filmarea. Se pare că între cei doi nu ar exista doar o simplă prietenie, dovadă fiind gesturile vedetei, fostă participantă la ”Asia Express”, care se pare că-l atinge, public, în mod afectuos, pe omul de afaceri. Horațiu Nicolau nu s-ar feri, de asemenea, de astfel de gesturi, răspunzând în aceeași notă, prin atingeri afectuoase și țineri de mână.

În 2007, Horațiu Nicolau a fost nașul de cununie al cuplului Valentina Pelinel - Cristian Boureanu. El ar deține mai multe afaceri, printre care și o aplicație care ajută șoferii care au probleme tehnice cu asistență specializată. 

Lidia Buble, gafă de proporții  

Participantă la ”Asia Express”, Lidia Buble a atras numeroase critici pentru modul în care se purta cu bărbații pe care-i întâlnea pe drum. Totuși, dincolo de aceste aspecte, ea a fost și autoarea unei gafe de proporții când a întrebat unde a Marea Neagră pe hartă. 

Videoclipul cu momentul ridicol al Lidiei Buble a fost publicat pe TikTok, iar artista a devenit ținta ironiilor. Vedeta stătea în fața unei clase pline cu studenți și se simțea vizibil încurcată și rușinată deoarece conștientiza că este protagonista unui moment penibil.

Lidia Buble a mărturisit că probele de la Asia Express și oboseala și-au pus amprenta asupra ei. "Eram blank. Mintea mea era pur și simplu blank (n.r goală)", a recunoscut Lidia Buble în testimonialele de după emisiune.

Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel