Urmărește emisiunea live


Chefi la cuțite. Bendeac, vizită-surpriză. Care este motivul

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite". Cei trei jurați au fost vizitați în culise de Mihai Bendeac, care i-a surprins cu motivul vizitei sale. 

Mama actorului este fan al emisiunii „Chefi la cuțite" și, fiind colegi de studiouri, Mihai nu a stat pe gânduri și a făcut o vizită în platoul bucătarilor pentru a-i ruga pe aceștia să îi transmită un mesaj la telefon mamei sale.

Așa se face că cei trei simpatici bucătari au stat de vorbă cu mama lui Mihai și s-au amuzat teribil împreună cu colegul lor.

Mihai a ținut să își întrebe mama care dintre cei trei chefi este preferatul ei și cine și-ar dori să câștige acest sezon, iar răspunsul ei a fost pe placul tuturor: toți trei sunt la fel de simpatici și plăcuți.

Chef Dumitrescu a fost poate cel mai încântat de această surpriză, mai ales că este fan declarat al emisiunii în care colegul său este jurat, „iUmor". „Chiar îi urmăresc și mereu mi-am dorit să ajung în public la filmările lor, dar mereu ne-am cam suprapus programele. Așa că m-am bucurat să ne întâlnim măcar într-o pauză."
Ce alte glume a făcut Mihai Bendeac în culisele „Chefi la cuțite", telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon care începe din 13 februarie, de la 20.30, în fiecare luni și marți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel