Cerere în căsătorie, la Teatrul de Artă. O premieră siropoasă cu scandal

Pețitorului din "Cerere în căsătorie" de la Teatrul de Artă din București îi lipsește curajul pentru a cere mâna fetei pe care o iubește.

Când rezolvă partea ce ține de curaj, încep problemele și pretendentul dezgroapă trecutul, motiv numai bun pentru certuri și scandaluri. Tensiunea pare că-i desprinsă dintr-un joc de copii din care fac parte expresii de genul: vreau/eu nu vreau; e al meu/ ba-i al meu; eu am dreptate/ tu nu ai dreptate; al meu e mai drăguț/ al tău e oribil.

Războiul dintre amorezi duce la suferință sufletească și fizică: bătăile inimii bărbatului sunt mai alerte, simte că nu-l mai țin picioarele, iar ochii parcă i se zbat.

Povestea lui Cehov, adusă în actualitate de Floretina Năstase, George Constantinescu și de Valentin Terente, la Teatrul de Artă din București, a rupt ropote de aplauze din partea publicului.

Dacă vreți să vedeți o altfel de cerere în căsătorie vă invităm la Teatrul de Artă pentru a vedea cum certurile încep de la fleacuri, iar spiritele devin greu de calmat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel