CeRe, concurs pentru o piesă de teatru din zona comediei

CeRe doreşte să contracteze realizarea unei piese de teatru din zona comediei, al cărei scenariu trebuie realizat pe baza experienţei cetăţenilor.

Piesa de teatru trebuie să explice felul în care lucrează aceste grupuri de cetăţeni (cum se întâlnesc, cum iau decizii, cum păstrează legătura cu vecinii din cartier) şi felul în care interacţionează cu diverşii factori de decizie (primar, consilieri, director din primărie - ce se întâmplă când merg în audienţe, când participă la şedinţele consiliului local etc.). Publicul principal al piesei vor fi locuitori din cartierele respective.

Această piesă de teatru este realizată în cadrul proiectului „Bucureştiul civic – pentru cetăţeni cu simţ critic", finanţat prin contractul de finanţare nr. RO2013_C1.1_30 de către Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European 2009-2014.

Citește și Principele Radu, în rolul vieții sale. 30 de ani de la absolvirea Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică

Notabil este importanța scenaristului care nu numai că trebuie să-i întâlnească pe membrii grupurilor de cetăţeni, ci trebuie să fie dispus să revizuiască scenariul împreună cu echipa de proiect.

Rezultatul final al seleciei va fi anunțat cel târziu la 31 iulie

Vezi AICI invitaţia de participare

Vezi AICI specificaţiile tehnice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel