Celine Dion, anunț TRIST: Trebuie să luăm ACUM deciziile. Aș minți dacă aș spune că sunt bine

Foto: Instagram Celine Dion
Foto: Instagram Celine Dion

Celine Dion a făcut un anunț trist, la câteva luni după ce s-a aflat despre problemele sale de sănătate. 

Celine Dion are grave probleme de sănătate, iar vestea a fost dată chiar de către echipa ei.

În ultimele luni ale anului 2021, din cauza problemelor pe care le are, cântăreața a anunțat că e nevoită să își anuleze toate concertele viitoare din Las Vegas. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să ia parte la repetiții, astfel că, pentru moment nu-și va putea susține spectacolele.

"Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa lui Celine Dion atunci.

După ce sora artistei a negat problemele de sănătate ale artistei, o altă rudă a făcut declarații dure și a spus că "nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut". 

Cu toate acestea, deși familia și echipa lui Celine Dion le-au dat speranțe fanilor, mai ales după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată, Celine Dion nu pare să fie gata să revină pe scenă. 

Celine Dion: "Voi fi extrem de fericită când voi fi din nou sănătoasă"

 

Astfel că, la o zi după ce artista a postat un mesaj sfâșietor pentru soțul ei, la 6 ani de la moartea lui, cântăreața a anunțat că este nevoită să-și anuleze din nou turneul, la sfatul medicilor.

"Chiar speram că voi fi pregătită să urc pe scenă acum, dar cred că trebuie să am mai multă răbdare și să ascult de sfaturile medicilor. Spectacolele noastre presupun multă organizare și pregătire, așa că trebuie să luăm acum deciziile care vor influența planurile de peste două luni.

Voi fi extrem de fericită când voi fi din nou sănătoasă, când vom fi lăsat în urmă pandemia și voi urca din nou pe scenă. Până atunci, mă bucur tare mult pentru mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis pe rețelele sociale. Simt dragostea voastră și susținerea pe care mi-a arătați, iar asta cotează foarte mult pentru mine", a transmis Celine Dion pe pagina ei de Instagram.

Începând cu luna mai 2022, Celine Dion este aşteptată să susţină o serie de spectacole în Europa.

Artista urma să cânte inclusiv în București, 11 iunie 2023, dar încă nu se știe ce se va întâmpla.

"Aș minți dacă aș spune că sunt bine"

 

Cu o zi înainte, artista dezvăluia că nu se simte deloc bine la șase ani de când și-a pierdut soțul, după ce a pierdut lupta cu boala.

Într-un mesaj, Celine Dion a recunoscut că se gândește la René "cel puțin de o sută de ori pe zi".

"Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin o sută de ori pe zi, căci în ecoul vocii mele îți aud vorbele de parcă ai fi aici… Îmi lipsești", a scris artista, în dreptul unei fotografii alb-negru cu soțul ei.

Celine Dion și Rene Angelil s-au căsătorit în 1994 la biserica Notre-Dame din Montreal, după ce s-au întâlnit timp de un an în secret, din cauza diferenței de 26 de ani dintre ei. La vremea respectivă, Celine Dion avea 19 ani, iar Rene Angelil, 45.

Cei doi au împreună trei copii, Rene-Charles (20 de ani) și gemenii Nelson și Eddy (11 ani).

Celine Dion, DIAGNOSTIC. Cum a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme

Celebra cântăreață Céline Dion a ajuns să cântărească numai 40 de kilograme. Vedeta în vârstă de 50 de ani a ajuns să arate îngrijorător și sunt mari temeri privitoare la starea sa de sănătate.

Artista suferă de degenerescență musculară, o afecțiună rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. E paralizată de crize de durere și tetanie (n.r sindrom caracterizat prin contracția mușchilor și înțepenirea membrelor), slăbește văzând cu ochii.

Ce este degenerescență musculară... citește AICI

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel