EXCLUSIV  Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Foto Pexels
Foto Pexels

Trei zodii vor avea parte, în următorii ani, de un noroc uriaș.

De ce Marea Conjuncție Jupiter - Saturn în semnul Vărsătorului din decembrie 2020 este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani.  Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității. Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate. 

Cei mai avantajați vor fi cei cu marcaj de Vărsător, Gemeni și Balanță, potrivit astrologului DCNews, Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: Verifică AICI dacă aniversarea ta are loc într-o zi cu Lună Plină. De ce e foarte important

Țineți minte două date din octombrie 2021

Daniela Simulescu a atras atenția asupra a doua date din luna octombrie 2021. „Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat”, a precizat Daniela Simulescu.

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel