Urmărește emisiunea live


Ce vedetă mărturisește că este "spaima ciocolatei"

Este una dintre cele mai sexy, frumoase și simpatice vedete de televiziune din generația tânără. În ultimul an și-a format un grup impresionant de fani care îi scriu și o urmăresc la fiecare emisiune pe care o face, însă la întrebarea frecventă "cum te menții?", ea oferă un răspuns care îi lasă pe toți muți de uimire.

Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu de la “Roata Norocului” și spionul WOWBlitz în show-ul “WOWbiz”, a mărturisit secretul care o menține în formă.

"Deocamdată nu fac niciun efort să arăt așa. Nu am ținut niciodată dietă, mănânc tot ce poftesc. Sunt spaima ciocolatei, nu trece nicio zi fără să mănânc cel puțin una. O singură dată am ținut un regim de câteva zile după ce mi-am pus cercel în limbă, și asta pentru că mi s-a recomandat să nu consum anumite alimente", a declarat cea mai nouă membră a echipei "WOWbiz".

Pe Ana-Maria Barnoschi o veți putea urmări de vineri, 13 septembrie, de la ora 20.00, alături de Liviu Vârciu, în noul sezon al emisiunii “Roata norocului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel