Urmărește emisiunea live


Ce sumă cere un hacker care poate sparge milioane de conturi de la Yahoo

yahoo
yahoo
Un hacker a scos la vânzare un cod care permite unei persoane să spargă conturile de email de pe Yahoo. Hackerul, despre care se crede că este un egiptean și folosește numele de utilizator TheHell, a facut oferta pe Darkode, o pagina a comunității hackerilor. În schimbul codului a cerut suma de 700 de dolari, potrivit Yoda.ro.

Specialiștii spun că acest cod funcționează atunci când un utilizator de email dă click pe un hyperlink primit în căsuță. După ce dă  click pe link, el permite accesul unui atacator pe contul de Yahoo Mail.

“După ce victima dă click pe link, va fi redirecționată pe pagina de email din nou”, se spune într-un clip de atenționare postat pe YouTube. Bloggerul Brian Krebs, specialist în securitate online, a observat oferta hackerului săptămâna trecută.

“Țintele cad victime unei vulnerabilități yahoo.com, care îl lasă pe atacator să fure cookies de la utilizatorii Yahoo! Webmail”, a explicat Brian Krebs pe bloggul său. “Acest punct vulnerabil îi permite atacatorului să trimită emailuri de pe contul victimei, sau să-i citească mesajele”, a mai spus el.

Krebs a informat Yahoo despre atacul anunțat, iar compania a spus că echipa de securitate va remedia eventualele vulnerabilități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel