Ce spune Andreea Marin despre noua relație a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a susținut, miercuri, la Acces Direct, foarte tranșant că nu o interesează viața personală a fostului său soț, Ștefan Bănică Jr., cel care în urmă cu o zi a declarat că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva. În schimb, fosta vedetă de televiziune, deși s-a arătat deranjată de faptul că Ștefan Bănică Jr. a cam lipsit din viața fiicei lor, Violeta, mărturisește că face tot ce poate pentru a întreține relația acesteia cu tatăl său.

Contactată telefonic de echipa emisiunii Acces Direct, difuzată la Antena 1, Andreea Marin a confirmat că știa despre ceea ce se întâmplă între Ştefan şi Lavinia, însă nu vrea să comenteze subiectul, deoarece tot ce contează e faptul că are lângă ea un om care o respectă.

"E fostul meu soţ. Nu am de ce să răspund pentru viaţa lui, nu înţeleg de ce sunt eu căutată pentru asta. Pentru mine nu e o noutate, pentru voi poate e. Nu am nicio părere, am viaţa mea cu un om care mă respectă de data asta. Mă bucur foarte tare pentru alegerea pe care am făcut-o eu pentru mine, aşa că mai mult de atât nu am ce comenta. Cel mai cinstit e să recunoşti. Nu pot să vorbesc despre deciziile lui Ștefan", a explicat Andreea, adăugând că acum este fericită lângă cineva care o iubește și care o respectă, un ome onest, care nu are o reputație îndoielnică și căruia nu are ce să îi reproșeze.

Întrebată dacă noua iubită a lui Ștefa Bănică Jr. poate fi un model pentru fiica sa, Violeta, Andreea Marin a spus: "Eu nu știu prea multe despre fata asta. Nu știu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva notabil în viață, care are ceva în minte, care chiar are ceva de spus. Să socotească lumea, având în vedere ce se știe despre ea. Nu știu dacă e un model sau nu. Dar e o întrebare bună. E nu știu prea multe despre această fată. Și, până la urmă, nu este cazul să o judec eu", a explicat "Zâna".

În aceeași notă sobră, Andreea Marin a confirmat și faptul că fostul său soț a cam lipsit de la momentele importante din viața fiicei lor, deși este convinsă că Ștefan Bănică o iubește pe Violeta.

"Ștefan nu a venit nici la ziua fiicei noastre, nici în prima zi de școală. Cine știe, poate e ocupat, prefer să cred că a fost ocupat".

Întrebată care este relația sa acum cu Ștefan, Andreea a răspuns tranșant: "Părinți ai aceluiași copil, atât și nimic mai mult. Își iubește fata, dar cred că fiecare dintre noi are, probabil moduri diferite de a exprima această dragoste. Cert este că Violeta ne iubește necondiționat pe amândoi și eu îmi doresc ca Violeta să aibă tată. Fac tot ce pot ca să întrețin această relație, nu să fac breșe", a spus Andreea Marin la Acces Direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel