Ce spune Arșinel despre conflictul cu Florin Chilian

Anca Murgoci / 03 apr 2014 / 15:28 Salveaza PDF Comentarii

Conflictul între Florin Chilian și Alexandru Arșinel este departe de final.

În timp ce Florin Chilian spune despre actor că și-a trădat colegii, lăsându-se cumpărat cu o funcție la CREDIDAM, Alexandru Arșinel neagă și zice că nu a fost niciodată implicat într-un conflict cu această instituție care gestionează drepturile de autor ale artiștilor. De asemenea, actorul neagă că ar fi luat bani de la CREDIDAM pentru a tăcea.

"Pe domnul Chilian nu l-am cunoscut, n-am vorbit în viaţa mea cu el. Şi n-am avut niciodată vreun conflict la CREDIDAM. A existat de mult o singură întâlnire cu cei de acolo, în care le-am spus că sunt mai multe emisiuni TV, înregistrări muzicale etc. şi le-am explicat că am senzaţia că nu primesc banii pe drepturile respective. Şi atunci m-au lămurit că nici nu o să primesc banii atât timp cât nu le declar. După o perioadă, au hotărât să mă coopteze într-un consiliu în care discutăm unele probleme legate de drepturile de autor şi încercăm să facem front comun faţă de reticenţa unor instituţii obligate să transmită nişte drepturi şi nu o fac, şi de aceea au şi multe procese", a declarat Arșinel pentru Ziarul Ring.

Ce spune Florin Chilian

Întrebat de ce crede că Alexandru Arșinel încearcă să ascundă aceste probleme de la CREDIDAM, Florin Chilian a spus pentru DC News: "Zău dacă știu! Eu, mai bine de 10 ani m-am bătut cu CREDIDAM. Despre domnul Arșinel, trebuie să spun că la un moment l-am văzut alături de doamna Stela Popescu având aceleași probleme ca Florina Cercel și ca mulți alții. Doar că a fost cooptat în Consiliul Director și de atunci nu a mai comentat nimic. Nu știu ce ar trebui să facă artiștii pentru ca problemele să se rezolve. Probabil să intre toți în Consiliul Director al CREDIDAM și să primească foarte mulți bani nemeritați. Atunci toată lumea o să tacă. Vă garantez. Nu este un subiect inventat".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27