Ce personaj din ”Squid Game” ești în funcție de ZODIE

Foto Pixabay
Foto Pixabay

Toată lumea vorbește despre „Squid Game”. Te-ai gândit ce personaj din serial ai fi, în funcție de zodia ta?

Serialul „Squid Game”, scris şi regizat de Hwang Dong-hyeok, prezintă povestea lui Seong Gi-hun, un bărbat din Seul de vârstă mijlocie şi împovărat de datorii, care decide să participe la un concurs macabru şi misterios. Amestecând alegoria socială cu violenţa extremă, „Squid Game” prezintă personaje din cele mai marginalizate categorii sociale din Coreea de Sud, personaje care participă la jocuri inspirate de cele tradiţionale din copilărie, pentru a câştiga 45,6 miliarde de woni (33 de milioane euro), cu diferenţa că perdanţii sunt ucişi. 

Ce personaj din serial ai fi, în funcție de zodia ta

Berbec: Jang Deok-Su

S-ar putea spune multe lucruri despre Jang Dyeok-su, dar să-l numești laș cu siguranță nu se regăsește pe listă. Berbecii sunt, de obicei, curajoși, optimiști și buni organizatori. În serial, Dyeok-Su a construit alianța care a dominat cea mai mare parte a jocului și a reprezentat o amenințare semnificativă pentru restul concurenților. Însă Berbecii sunt cunoscuți și pentru natura lor mai dură, încercând să-i determine pe ceilalți să facă ce vor ei.

Taur: Vânzătorul

Vânzătorul este o figură misterioasă din Squid Game, care lasă în mintea spectatorilor mult mai multe întrebări decât răspunsuri. Având în vedere că Taurii tind să fie mai materialiști și posesivi, nu ar trebui să fie surprinzător că el este dispus să facă acel job pentru o plată mare. În ciuda staturii intimidante a Taurului, majoritatea Taurilor preferă să evite conflictele ori de câte ori este posibil. Acesta este motivul pentru care The Salesman alege să-l evite pe Gi-hun la sfârșitul serialului.

Gemeni: In-Ho (The Front Man)

Gemenii sunt adesea descriși ca fiind oameni persuasivi. Deși spectatorii nu au văzut calea lui In-Ho către victorie în jocuri și eventuala ascensiune pentru a deveni Th Front Man, e ușor să ți-l imaginezi manipulând în beneficiul său.

Rac: Han Mi-Nyeo

Racii sunt oameni extrem de devotați, rămân loiali dacă sunt tratați cu bunătate și respect. Cu toate acestea, așa cum au văzut telespectatorii cu Han Mi-Nyeo, odată ce cineva va rupe această încredere, ea va fi imposibil de reparat.

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel