Ce este COIN MASTER şi de ce pierd oamenii ore întregi în faţa acestui joc

Coin Master este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare jocuri din lume pe telefonul mobil. În Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii, spre exemplu, acest joc adună sume de milioane de dolari în fiecare an. 

Spre exemplu, până în octombrie 2019, utilizatorii cheltuiseră deja 733 de milioane de dolari pe acest joc care crează dependenţă. 

Lansat în 2010, jocului i-au trebuit aproape 10 ani pentru a prinde popularitate. Ideea este simplă. Trebuie să strângi monede, să le foloseşti pentru a construi oraşe, iar ulterior poţi ataca oraşele prietenilor tăi şi să le furi banii. Poţi câştiga scuturi prin care îţi aperi oraşul, dar şi alte unelte. 

Aparatul de tip slot, cel mai popular 

Jocul se bazează, însă, pe aparatul de tip slot. În funcţie de ce primeşti la roata norocului, poţi să îţi creşti nivelul oraşului, să te lupţi cu prietenii sau să te aperi mai bine. Totul se întâmplă ca într-un cazino. Numai că, dacă vrei să învârţi roata de mai multe ori, trebuie să şi plăteşti. Asta pentru că primeşti doar cinci rotiri gratuite pe oră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel