Ce e Vântu? Infractor sau victimă?

srs
srs

Am ezitat mult inainte de a decide sa intervin intr-o disputa care, pana la urma, reclama un raspuns la intrebarea din titlu. Am ezitat din simplul motiv ca sunt prieten cu Sorin Ovidiu Vantu. Cu asa-zisul mogul. Cu cel reclamat, in repetate randuri, de catre Presedintele Traian Basescu pentru ca i-ar fi pagubit, cu buna stiinta si cu cinism, pe jucatorii FNI. Si mai exista un motiv. Acela ca este binecunoscuta pozitia mea extrem de critica, uneori taios de critica, la adresa prestatiei, in calitate de presedinte, a domnului Traian Basescu.

Pe de alta parte, constiinta mea este libera. Si trebuie sa se manifeste ca atare. Si daca ma pronunt constant asupra tuturor problemelor de interes public, de ce mi-as reprima acest drept si aceasta indatorire in cazul Vantu? Daca sunt prieten cu el, nu pot sa fiu obiectiv?

Sorin Ovidiu Vantu este un om care joaca la risc maxim. El insusi recunoaste. Acolo unde legea are fisuri, acolo unde fisurile legii ii permit sa realizeze profituri, Vantu nu ezita sa intervina, punand la bataie intreaga sa inteligenta si uluitoarea sa imaginatie. Ca sa ma fac mai bine inteles, printre sporturile pe care le iubesc, sahul ocupa un loc foarte important. L-am cunoscut pe Sorin Ovidiu Vantu pentru ca un prieten in care am multa incredere, Dinu Patriciu, incercand sa-l caracterizeze, a spus ca joaca atat de bine sah, incat nu voi putea sa-l inving niciodata. Aceasta afirmatie a functionat ca un magnet. M-am dus la Vantu pentru a-l invinge la sah. Nu am reusit niciodata sa castig. Probabil ca ar fi putut ajunge, relativ usor, mare maestru. Dar a ales lumea afacerilor.

Citeşte mai departe pe Corect News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel