Ce a fost și ce a ajuns Loredana Groza

Loredana Groza a fost minunată. 

Astăzi, în primul sfârșit de săptămână fără Doru Stănculescu, Antena 3, în emisiunea Mihaelei Bîrzilă, News Magazine, a difuzat un moment din concertul ADOR, de la Sala Palatului, în care Loredana Groza a fost alături de marele artist Doru Stănculescu, interpretând ”Fără petale”. Momentul acela absolut minunat te face să-ți dea lacriminile, din două motive: pentru marele om, arhitectul cuvintelor și notelor muzicale atât de fin interpretate, Doru Stănculescu, dar și după Loredana Groza de atunci. Imaginile acelea, pe care unii le-au uitat, alții nu le-au văzut, merită să fie revăzute iar și iar și fiecare notă ascultată cu sufletul. 

În lumea comercialului, consider că Loredana Groza a ajuns, dintr-o mare artistă, cu o valoare uriașă, doar o vedetă, iubită agramat pe Instagram. A făcut această alegere, asumat. Calitate vs. cantitate. Operațiile estetice vizibile, dar pe care, din motive pe care nu le înțeleg, nu le recunoaște, schimbarea stilului muzical, pe care, personal, îl văd ca pe un derapaj, arată doar că Loredana Groza este o mare artistă care se agață disperat de timp, de parcă, dacă ar fi rămas ea, ar fi fost uitată. Din păcate, acum e cancanizată, iar valoarea ei, ca artist, în alte timpuri, de necontestat, e redusă la manele și poze deocheate pe Instagram. Și nu e vina ei, e vina noastră, a tuturor, care n-am știut să o apreciem la adevărata ei valoare. Loredana Groza de astăzi nu știu cine mai e, dar știu cine a fost. 

Ultima fotografie publică cu Doru Stănculescu

De profesie arhitect, Doru Stănculescu a fost un cântăreț și instrumentist de muzică folk. Acesta a debutat în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga, a realizat muzica pentru filmul "Porțile albastre ale orașului" și a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a participat până la desființarea acestuia. 

DCNEWS a obținut detalii în exclusivitate despre ultimele momente ale lui Doru Stănculescu. Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Ultima fotografie cu Doru Stănculescu, IERI, la botezul nepotului. Fanul care l-a surprins, șocat: M-a rugat dacă pot face rost de niște apă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel