Catrinel Menghia, topless la gala Super Bowl 2013 - Video

Fotomodelul Catrinel Menghia a fost, duminică seară, vedetă la gala Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), de la New Orleans, unde milioane de americani au admirat-o pe româncă în cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a cărei imagine este.

Noua reclamă Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless o prezintă pe Catrinel Menghia pe o plajă însorită, culcată pe burtă, în timp ce un scorpion se plimbă lent pe spatele ei.

În paralel, este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, rulând în trombă pe o şosea, în timp ce capota i se lasă în jos. Punctul culminant al reclamei este cel în care periculosul scorpion îi taie fotomodelului banda de la sutien. Reclama se încheie cu scorpionul trăgând după el, pe plajă, sutienul purtat de Menghia.

Mai mult ca sigur, imaginile incendiare cu fotomodelul român i-au determinat pe spectatorii prezenți la gala Super Bowl - 2013 să uite de faptul că meciul a fost întrerupt mai bine de jumătate de oră, din cauza unei pene de curent.

În urmă cu un an, Catrinel Menghia a fost protagonista principală a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" şi care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Menghia a cochetat și cu meseria de actriță, ea jucând în filmul "La città ideale" (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula "Tutti i rumori del mare" (2012), în regia lui Federico Brugia.

De asemenea, pe 23 ianuarie a fost difuzat pe postul de televiziune american CBS un episod al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation" în care apare Catrinel Menghia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel