Suma imensă pe care o plătește Laurențiu Reghecampf pentru școala fiului său

Sursa foto: Instagram Reghecampf Laurentiu
Sursa foto: Instagram Reghecampf Laurentiu

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit, în podcastul „Acasă la Măruţă”, câţi bani plăteşte pentru studiile fiului său în vârstă de 13 ani. De asemenea antrenorul a vorbit despre divorţ, dar şi de momentele dificile prin care a trecut în fosta sa căsnicie.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit, în podcastul „Acasă la Măruţă”, câţi bani plăteşte pentru studiile fiului său în vârstă de 13 ani. De asemenea antrenorul a vorbit despre divorţ, dar şi de momentele dificile prin care a trecut în fosta sa căsnicie.

Reghecampf a spus că singurul regret pe care îl are în această perioadă este legat de faptul că fiul său suferă pentru că el şi mama sa s-au despărţit. 

„Pe Bebe l-am înscris, în vară, la Școala Americană aici, în București. Nu am plecat nicăieri fără el. El a fost cu mine în școală, peste tot. Relația mea cu el e foarte bună. Din cauza acestui conflict dintre mine și mama lui, el suferă și a intervenit o răceală. Știu foarte bine cât de mult suferă Bebe. Eu îl cunosc mai bine decât mama lui de 10 ori. Știu că suferă, indiferent ce îi spune Bebe în față, îi spune doar 50%. Normal că suferă. Am 5 ani din 13 ani pe care-i are Bebe acum în care am dormit seară de seară cu el în pat”, a dezvăluit antrenorul.

Cât îl costă pe Laurenţiu Reghecampf şcoala fiului său

Tânărul în vârstă de 13 ani este înscris la Școala Americană din București, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din România. Pentru că serviciile oferite sunt la cel mai nivel şi taxele sunt pe măsură. Pentru înscriere și înregistrare se plăteşte o sumă de peste o mie de euro.

Tarifele de la Școala Americană Internaţională din Capitală variază între 7500 şi 21.000 de euro pe an, sume ce variază în funcție de cursurile pe care elevii le frecventează.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan cere ordin de restricție împotriva lui Reghecampf: Primesc ameninţări, că ne omoară în casă

Anamaria Prodan cere ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta susține că primește amenințări de la persoane apropiate de fostul său soț.

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pățit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a spus Anamaria în emisiunea lui Cristi Brancu, scrie realitateasportiva.net.

Laurențiu Reghecampf, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: Mi-a spart mailul, contul de la bancă

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre căsnicia sa cu Anamaria Prodan la podcastul „Acasă la Măruță”. Acesta spune că multe din declarațiile fostei sale soții nu sunt adevărate și că nu a profitat niciodată de banii Ionelei Prodan. În plus, acesta susține că Anamaria Prodan i-a spart mailul și contul de la bancă.

„În Emirate i-am făcut un Icloud. Fiind minor, trebuia să aibă mail-ul meu. La un moment dat a spart toate plăcile, mail-ul meu, telefoanele. Am întrebat-o ce vrea să facă cu asta? Dacă stau şi le iau şi mă gândesc, zici că e regizor de film. Dacă trăia Sergiu Nicolaescu îi dădea premiu. Poţi să îţi trimiţi mail-uri. Dacă are Icloud-ul meu. Mi-a spart contul de la bancă. A scris de la mail-ul lui Bebe către bancă. A văzut tot ce am cheltuit. E mare hacker. Nu poţi să creezi aşa ceva. Nu ştiu ce face, cum face. Mă tot ameninţă. Mai mult decât a făcut ce să mai facă?”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel