Cardi B a născut al doilea copil / Foto

Cardi B / Foto: Captură video Instagram @iamcardib, arhivă
Cardi B / Foto: Captură video Instagram @iamcardib, arhivă

Cântăreața Cardi B a adus pe lume al doilea copil. Ea a anunțat evenimentul printr-o imagine în care ține în brațe nou-născutul, alături de soțul ei, Offset. 

 

Cardi B a adus pe lume un băiețel sănătos. Cântăreața a dat vestea pe rețelele de socializare postând o imagine în care ține în brațe nou-născutul, alături de soțul ei, Offset. 

Potrivit descrierii postării, băiețelul s-a născut pe 4 septembrie.

Cardi B și Offset mai au o fiică de trei ani, pe nume Kulture. De asemenea, Offset are încă trei copii din relații anterioare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Cardi B anunțase pe scenă că este gravidă pentru a doua oară

În luna iunie, Cardi B a confirmat că urma să devină din nou mamă urcând pe scenă alături de Offset, într-un costum spectaculos. Cântăreața a purtat o salopetă neagră, acoperită cu bijuterii de argint. În zona abdomenului era doar un material transparent. Ulterior, Cardi B a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de gravidă.

„Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune.  Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, scria Cardi B atunci.

Cardi B și Offset au fost în pragul divorțului

Cardi B și Offset s-au căsătorit în 2017, dar și-au anunțat despărțirea de două ori. Mai mult, anul trecut, cântăreața chiar a depus cererea de divorț. De fiecare dată însă, s-au împăcat. 

În actele depuse la un tribunal din Georgia, Cardi B „cauta custodia atât fizică, cât și legală” a fiicei sale.

Artista din Bronx se așteapta și la pensie alimentară, însă suma exactă nu a fost cunoscută. „Nu, nu este drept ca cineva să înșele... Dar ce vreți să fac?”, a scris tânăra pe Twitter, în 2018, după acuzații de infidelitate. „Să-mi iau un altul? Să o iau de la capăt și să fiu înșelată din nou? Aceste rahaturi se întâmplă tuturor... Oamenii își gestionează diferit relațiile, deci...”.

În 2019, Cardi B spunea că a fost agresată de un fotograf

Celebra cântăreață de rap, Cardi B, a relatat că un fotograf a agresat-o sexual la o ședință foto, înainte ca aceasta să devină celebră, potrivit cotidianului Mirror.

Aceasta a detaliat incidentul, la o emisiune TV de la WE TV, și că nu va uita niciodată cum a mers la o ședința foto pentru o revistă, iar fotograful s-a apropiat prea mult de ea, scoțându-și organele genitale și făcându-i propuneri indecente. Cardi B a relatat faptul că proprietarului revistei nu i-a păsat de acest fapt.  Aceasta a admis că asemenea fapte se întâmplă în fiecare zi, dar în cazul ei, fiind faimoasă, nu s-au mai petrecut astfel de incidente. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel