Cântăreața Cardi B acuză că a fost agresată sexual de un fotograf

Celebra cântăreață de rap, Cardi B, a relatat că un fotograf a agresat-o sexual la o ședință foto, înainte ca aceasta să devină celebră, potrivit cotidianului Mirror.

Aceasta a detaliat incidentul, la o emisiune TV de la WE TV, și că nu va uita niciodată cum a mers la o ședința foto pentru o revistă, iar fotograful s-a apropiat prea mult de ea, scoțându-și organele genitale și făcându-i propuneri indecente. Cardi B a relatat faptul că proprietarului revistei nu i-a păsat de acest fapt.  Aceasta a admis că asemenea fapte se întâmplă în fiecare zi, dar, în cazul ei, fiind faimoasă nu s-au mai petrecut astfel de incidente.

Recent, Cardi B a admis că a „a drogat și i-a jefuit pe bărbați pentru a supraviețui”  pe vremea când era stripper pentru a putea supraviețui.  Artista s-a remarcat pe plan internaţional în vara anului 2017, trei dintre single-urile sale au ajuns pe prima poziţie în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite, performanţă reuşită şi de albumul ei de debut, 'Invasion of Privacy'. Cardi B este cunoscută, de asemenea, ca o susţinătoare înfocată a politicianului Bernie Sanders, candidat la nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale din 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel