Cana inteligentă care te costă doar 200 de lei și nu face prea multe

Ember Mug este o cană inteligentă nepractică, cu un preț uriaș și pentru aroganți.

Ember Mug este o cană inteligentă nepractică, cu un preț uriaș și dedicată aroganților, iar lumea o iubește, conform jurnaliștilor Cnet. Împătimiții de tehnologie au recunoscut că, deși nu este ceva ce ar fi cumpărat de unii singuri, s-au bucurat să primească cadou o asemenea cană.

Ember este o cană care se încălzește singură, cu ajutorul unei baterii, și poate fi controlată printr-o aplicație. Obiectul „smart" este conceput pentru a ține băuturile la o temperatură consistentă (până la 62 grade Celsius).

De ce am cumpăra?

 (w670)

Bineînțeles, oamenii nu sunt deranjați de temperatura variabilă a unei căni de cafea sau de ceai, însă împătimiții cunosc senzația aceea când ultima treime din băutură devine rece.

Scepticii tehnologiei au argumentat că, dacă vor să bea o cafea caldă chiar și când e pe terminată, ar folosi un termos. Cu siguranță această metodă funcționează pentru unii, dar aroma se pierde în aceste termosuri. Și, în plus, cine ar vrea să stea cu termosul în brațe când poate să soarbă elegant dintr-o cană scumpă?

Prețul...

 (w670)

Prima generație de Ember Mug, cu capacitate de 295 de mililitri, costă echivalentul a 200 de lei și nu se poate cumpăra încă din România, iar uriașa cană inteligentă de 410 mililitri costă nu mai puțin de 450 de lei. A doua generație a cănii inteligente, cu capacitate de 295ml, costă tot 450 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel