Cabral si Andreea Pătrașcu, poveste de iubire superbă, începută la “Inimă de țigan”

Fac parte dintre cele mai frumoase și exotice cupluri din România, Andreea Pătrașcu și Cabral se pare că s-au găsit și nu s-au mai despărțit, dându-și seama că sunt jumătăți ale aceluiași întreg.

Povestea lor de dragoste a început în 2007 și de 9 ani sunt căsătoriți. S-au cunoscut încă din școala generală, când Andreea era colegă cu sora lui, Artemisiei. Chiar dacă destinul avea să îi întâlnească încă de pe atunci, adevărata revelație a relației lor a început la filmările telenovelei Inimă de țigan, unde ea era o tânără debutantă și încet, încet s-au descoperit și îndrăgostit. Cabral prezența atunci și o emisiune, Povestiri de noapte. Era vedetă, dar a fost răpus de farmecul blonde pe care o adoră.

Recunoaște că frumusețea și delicatețea ei îl fac să o iubească la fel de mult de când s-au cunoscut prima dată

Au avut o nuntă frumoasă, elegantă alături de familie, fiind prezenți și frații lui de prin toate colțurile lumii. Cununia religioasă a avut loc la biserica din Otopeni, iar petrecerea la un restaurant luxos cu piscină tot de acolo, unde s-au distrat până în zori. Nași de cununie le-au fost Răzvan Fodor și frumoasa lui soție, Irina. Luna de miere și-au petrecut-o într-un loc exotic. Le place să plece în vacanță, unde adoră să lâncezească pe terase inedite, să descopere locuri și să se bucure de ce descoperă. În momentul de față, ea a renunțat la televiziune și se ocupă de blogul ei. Chiar dacă nu câștiga mult, e fericită că are șansa să facă ce îi place. Cabral este cel care aduce mai mulți bani în casă,dar asta nu e un impediment pentru ei ci dimpotrivă îi face să fie și mai uniți.
Cabral recunoaște că soția lui este esența vieții lui, îi dă acel echilibru și liniște de care are nevoie.

Pe fetița lor o cheamă Namiko, ce înseamnă copilul valurilor

Sunt și părinții ne fetițe minunate, Namiko, un nume de origine japoneză care înseamnă copilul valurilor. Vedeta de televiziune mai are o fetița Inoke din căsătoria cu Luana. Este clar că pentru Cabral și Andreea, micuța reprezintă centrul universului lor și cel mai minunat lucru din viața lor. Le place să își răsfețe fetița, dar și să o responsabilizeze, chiar dacă e foarte mică. Locuiesc într-o casă mare, elegantă și cochetă, amenajată cu mult gust, unde își încarcă bateriile și se relaxează.

O răsfață pe Andreea cu delicatese culinare și cadouri de suflet

De multe ori, Cabral își răsfață culinar partenera de viață, cu tot felul de delicatese culinare foarte bune. Chiar dacă au și discuții și au avut și urcușuri și coborâșuri în căsnicie, au reușit să fie un cuplu sudat, bazat pe o iubire profundă. De multe ori, Cabral îi face declarații de dragoste și cadouri de suflet soției sale, făcând-o să se simtă unică. Putem spune că povestea lor de dragoste este una profundă, deosebită, de basm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel