Cabral, postare devenită virală: Bădărane

Cabral Ibacka
Cabral Ibacka

Cabral Ibacka a scris pe blogul personal un text critic cu privire la comportamentul unora dintre români care se cred „şmecheri“ şi fac tot posibilul pentru a „demonstra“ acest lucru, dând dovadă de lipsă de respect faţă de cei din jur. Postarea prezentatorului TV  a devenit virală.

Prezentatorul TV Cabral Ibacka a criticat, pe blogul său, atitudinea unor români, care ies în evidenţă, mai ales în trafic, dar şi în interacţiunile directe cu alte persoane, prin „dependenţa de şmecherie"

„Mai scapă omul de dependenţa de alcool. Poate şi de cea de droguri. Dar de dependenţa de şmecherie nu se scapă, maică. E un fel de bucurie-blestem, aşa, de te ia pe sus şi nu te mai lasă. Vrei să fii tot timpul mai şmecher. Azi mai şmecher decât erai ieri şi tot timpul mai şmecher decât ceilalţi săraci care-ţi trec prin faţă. Şi nu contează unde eşti, nevoia de a fi şmecher dă în clocot", a scris Cabral.

Prezentatorul a dat exemple de situaţii în care „şmecherii" ies în evidenţă:

„În trafic? Tu eşti îmbâcsitul care se suie pe linia de tramvai, care schimbă şapte benzi de circulaţie în 12 metri, ăla care nu dă semnal când schimbă direcţia de mers, imbecilul care nu se dă la o parte din faţa ambulanţei, idiotul care nu opreşte la trecerile de pietoni. Şi asta doar pentru a te simţi important, pentru a te vedea tu deasupra celorlalţi (...) Tu eşti gângavul pe care-l uită Dumnezeu pe partea stângă a scării rulante, bivolul care se buluceşte să se suie în lift înainte ca cei care vor să coboare să o poată face. Pe Facebook îţi biciui prostia infatuată prin nişte postări agramate, cu virgule aruncate ca dinţii unei furci ştirbe, postând de-a valma chestii care crezi tu că te arată puternic. Şi deştept. În comentarii eşti inevitabil dar indubitabil ăla care înjură, care scrie cu CAPS, care pune opt semne de exclamaţie la sfârşitul oricărei propoziţii, că asta ai tu impresia că-ţi dă greutate", a scris Cabral.

Vedeta Pro TV a explicat că îl deranjează teribil bădărănia celor pe care i-a descris mai sus şi că el e „prostul" care „îşi pierde timpul" pentru a-i înfrunta pe aceşti „şmecheri".

„Nu am nimic cu tine cu toate că mă deranjează bădărănia cu care îţi scuturi şmecheria ta penibilă. Eu sunt prostul ăla care-şi pierde momente, minute şi poate chiar ore scoţându-ţi pe nas bădărănia aia a ta. Băgându-ţi înapoi ambalajele pe care tocmai le-ai aruncat pe geam la stop. Nelăsându-te să te înfiletezi înapoi pe banda de circulaţie după ce te-ai băgat ca vita pe linia de tramvai. Luându-te frumos de braţ şi scotându-te din rândul unde ai încercat să te bagi cu nesimţire. Eu sunt ăla care sună la 112 atunci când te dai jos din maşină să împarţi flegme prin trafic unor şoferi care par că pot fi dominaţi de tupeul unui limbric. Că doar un limbric bagă coada între picioare şi fuge atunci când este înfruntat direct", a adăugat Cabral.

În încheiere, prezentatorul a menţionat: „Ce-mi place cel mai mult este că atunci când eşti înfruntat îşi iau şi ceilalţi inima-n dinţi şi intervin. Şi-ţi spun şi ei ce cred despre tine. Îţi spun în faţă că eşti un şlap jegos şi că nu meriţi nici măcar un şut în cur. Şi te văd atunci, bădărane, cum baţi în retragere şi – clipind des – eşti complet năucit că şmecheria ta s-a terminat când doi-trei oameni de bun-simţi te înfruntă. Eşti o sărăkie, ca să-ţi spun pe limba ta. Şi te doare de fiecare dată când oamenii îţi spun că văd ce eşti, boss", a spus prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel