Busu, detalii noi. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV: Mi s-a șters din memorie

BUSU
BUSU

Busu a suferit un infarct, în noiembrie 2018, care putea să-i fie fatal.

Refăcut aproape în totalitate, Florin Busuioc s-a întors, în a treia zi din 2019, la trustful PRO. Acum, prezentatorul TV are o cu totul altă viață, trăieşte după noi reguli și respectă cu stricteţe sfaturile medicilor.

Am renunțat la știrile de dimineață

 

Florin Busuioc a vorbit, recent, despre viaţa de după infarct: "Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac", a spus actorul, care a vorbit şi despre marele său viciu, la care a fost nevoit să renunţe - fumatul.

Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi

 

Întrebat cât de greu a fost să renunţe la ţigări, Florin Busuioc a povestit: "Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic".

VEZI ȘI Busu, apariție tv după infarct: Trebuie să treci prin așa ceva. Am cinci coaste rupte

CITEȘTE ȘI Romica Jurca, mesaj pentru Busu: Un lucru este cert


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23