BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Cătălin Botezatu, surpriză NEPLĂCUTĂ

Sâmbătă, 17 februarie 2018, în gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS, Cătălin Botezatu a lipsit de la masa juriului.

Ilinca Vandici a spus că, din păcate, de data aceasta, Cătălin Botezatu nu va putea participa la emisiune. El a transmis un mesaj video pentru concurentele de la BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Cătălin Botezatu a zis că una dintre tinere va avea parte de o mare surpriză la finalul ediției de astăzi.

[citeste si]

"După cum vedeți, astăzi nu sunt la masa juriului. Aveam ceva planificiat cu mult timp în urmă și efectiv nu puteam să lipsesc, dar acest lucru nu înseamnă că nu sunt cu ochii pe voi. Este o gală foarte importantă pentru că în această seară una dintre voi va avea o mare surpriză", a zis Cătălin Botezatu la Kanal D.

Amintim că în acest sezon, prima concurentă eliminată a fost Irina, cu 0,4% din voturile publicului. Ea a primit și cel mai mic punctaj de la jurați, 1 pe linie.

Surpriza a fost sâmbăta trecută când Ilinca Vandici a anunțat că nicio concurentă nu va fi eliminată. În acea ediție, a plouat cu note de 4 și 5 în Gala Moulin Rouge, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei.

VEZI ȘI: BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Botezatu a dezvăluit SURPRIZA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel