BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Botezatu a dezvăluit SURPRIZA

Scutaru Cristina / 18 feb 2018 / 00:49 Salveaza PDF Comentarii
Foto Facebook / Bravo, ai stil
Descriere foto: Foto Facebook / Bravo, ai stil

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Cătălin Botezatu, deși nu a putut fi prezent în gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS de sâmbătă seară, 17 decembrie, a transmis că are o surpriză pentru concurenta care se va clasa astăzi pe locul întâi.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Este vorba despre o escapadă la Paris pentru a înțelege, cu adevărat, ce înseamnă modă.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. "Surpriza despre care vorbeam constă în faptul că una dintre voi, una care merită, una care a demonstrat că are stil, mă va însoți, alături de stafful meu, în cea mai mare escapadă stilistică la Paris. Acolo va avea șansa să vadă ce se întâmplă legat de o prezentare de modă și va intra în culisele unui astfel de eveniment", a zis Cătălin Botezatu într-un mesaj video pentru Kanal D.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Ilinca Vandici a anunțat că participanta care, sâmbătă seară, se va clasa pe primul loc în preferințele telespectatorilor este concurenta care va avea parte de această escapadă absolut minunată alături de Cătălin Botezatu și întreaga sa echipă.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Amintim că în acest sezon, prima concurentă eliminată a fost Irina, cu 0,4% din voturile publicului. Ea a primit și cel mai mic punctaj de la jurați, 1 pe linie.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24