Globurile de Aur 2024. Cele mai bine și cele mai rău îmbrăcate vedete de pe covorul roșu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

După o serie de evenimente prea liniștite (sau amânate), de anul trecut, în timpul grevelor actorilor și scenariștilor care au durat luni de zile, Globurile de Aur, de luni dimineață, au oferit vedetelor oportunitatea de a reveni în lumina reflectoarelor, pe covorul roșu.

Ceremonia este, în mod tradițional, un indicator pentru premiile Oscar, criticii căutând indicii despre filmele care vor fi răsplătite în cadrul celei mai importante gale de premiere din lumea filmului. Dar anul acesta, iubitorii de modă au fost atenți și la tendințele care ar putea defini moda în 2024, scrie CNN.

Cu filmul "Barbie" nominalizat la mai multe premii Globul de Aur decât orice alt film de anul acesta, nu a fost o surpriză faptul că protagonista Margot Robbie a sosit îmbrăcată în roz - mai exact, într-o rochie Armani inspirată de păpușa "Superstar Barbie", lansată în 1977. Între timp, Oprah Winfrey a făcut o aluzie la drama "The Color Purple", pe care a co-produs-o, într-o rochie personalizată (ați ghicit corect) de culoare mov, semnată Louis Vuitton.

Cu toate acestea, niciuna dintre aceste nuanțe nu a fost culoarea serii. De la rochia de un roșu intens a lui Florence Pugh, de la Valentino, până la rochia voluminoasă Sophie Couture, purtată de Heidi Klum, roșul a dominat intrarea în hotelul Beverly Hilton din LA. Selena Gomez (într-o creație mătăsoasă Armani Privé), Rachel Brosnahan (într-un design Sergio Hudson) și Julianne Moore (într-o Bottega Veneta personalizată) au fost și ele parte din acest trend.

Alte vedete s-au distrat cu paietele, dantela și tulul. Și nu a lipsit țesătura transparentă. Fusta translucidă a lui Kate Beckinsale a dezvăluit încă un exemplu al trendului "fără pantaloni"; actorul din "The Bear", Jeremy Allen White, și-a arătat piele sub cămașa sa de voal de mătase, iar Hannah Waddingham a purtat o rochie din dantelă transparentă Suzanne Neville, una dintre mai multele rochii negre, elegante, de seară.

Mulți dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați ai serii, inclusiv nominalizatul Andrew Scott într-un ansamblu complet alb Valentino, au renunțat la convenția smochingului negru. Alții au adus strălucire ținutelor lor cu broșe, cum ar fi actorul irlandez Barry Keoghan - într-un ansamblu complet roșu - care a optat pentru o piesă Tiffany & Co. cu diamante și safire roz în formă de ibex, sau Colman Domingo, care a purtat două broșe aurii pe sacoul său Louis Vuitton cu guler mandarin.

Alte accesorii au apărut din necesitate: Pedro Pascal a purtat un bandaj la mână care se potrivea cu ținuta sa complet neagră Bottega Veneta, în timp ce Rosamund Pike a asortat rochia sa de dantelă neagră Dior couture cu un fascinator de la Philip Treacy, după ce a fost rănită într-un accident de schi luna trecută. ("Mi-a fost complet distrusă fața," a spus ea în timpul prezentării oficiale de pe covorul roșu, adăugând: "De fapt, s-a vindecat, dar m-am îndrăgostit de acest look.")

Imagini cu ținutele

TAYLOR SWIFT:

SELENA GOMEZ:

OPRAH WINFREY:

MARGOT ROBBIE:

KATE BECKINSALE:

HEIDI KLUM:


FLORENCE PUGH:

BARRY KEOGHAN:

CILLIAN MURPHY ȘI ROBERT DOWNEY-JR:

JEREMY ALLEN WHITE:

PEDRO PASCAL:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel