Mergeai la nunți îmbrăcată în roșu? De astăzi sigur nu o vei mai face

Fotografie de la Klaudia Lorenc: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/blonda-rochie-ro-ie-cal-rural-16884192/
Fotografie de la Klaudia Lorenc: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/blonda-rochie-ro-ie-cal-rural-16884192/

Când ești invitată la o nuntă, una dintre primele lucruri la care trebuie să te gândești este rochia: albul este interzis deoarece este rezervat miresei... dar după ce citești acest articol, probabil nu vei dori să optezi nici pentru roșu.

Motivul a fost explicat de două organizatoare de nunți, Georgie Mitchell și Bethany Smith, în podcastul lor The Unfiltered Bride, așa cum menționează ziarul britanic The Mirror.

Mai exact, Georgie Mitchell a dezvăluit că, tradițional, se consideră că dacă vii la o nuntă ca invitată îmbrăcată în roșu „înseamnă că ai avut o relație intimă cu mirele".

Deși nu auzise niciodată această poveste înainte, Bethany Smith a fost de acord că asociază roșul cu fiind „destul de sexy" și puțin „răutăcios". Ambele organizatoare de nunți au fost de acord că această culoare atrage atenția.

În ciuda reputației culorii, Georgie Mitchell a adăugat: „Nu cred că exclud purtarea roșului la o nuntă, depinde de rochie".

După dezvăluirea lor, ascultătoarele podcastului au arătat surprindere față de această informație pe care nu o știau și multe au recunoscut că au „încălcat" regula la nunțile la care au participat în trecut.

VEZI ȘI: Ținuta la control. Cele mai populare mituri despre haine. Adevărat sau fals?

Florin Burescu, designer vestimentar, a fost invitat în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Trăim într-o societate în care aspectul contează, astfel că depunem eforturi considerabile pentru a arăta cât mai bine, inspirându-ne din marile case de modă, reviste, vedete sau chiar de la prietenele pe care le admirăm. Încercăm să aplicăm toate sfaturile pe care le știm atunci când deschidem dulapul. Aici începe partea interesantă, deoarece uneori luăm în considerare și câteva mituri care s-au dovedit a fi false.

Vedeți aici o emisiune interesantă:

CITEȘTE ȘI: Te căsătorești în luna mai? Preotul Iulian Negoiță: Nu îndrăznesc să dau sfaturi, dar vă rog un lucru - https://www.dcnews.ro/te-casatoresti-in-luna-mai-preotul-iulian-negoita-nu-indraznesc-sa-dau-sfaturi-dar-va-rog-un-lucru_915335.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel