Te căsătorești în luna mai? Preotul Iulian Negoiță: Nu îndrăznesc să dau sfaturi, dar vă rog un lucru

FOTO: Vlad Manolache
FOTO: Vlad Manolache

Există persoane care, atunci când se căsătoresc, se feresc de luna mai. Nu vor să audă de nuntă în luna mai deoarece unii cred că va fi o căsnicie cu ghinion, care se va destrăma rapid, dragostea celor doi soți va păli „precum florile de mai”, iar unul dintre miri se va lega într-o nouă cununie.

Dar acestea sunt doar superstiții în care nu trebuie să credem! O spune chiar preotul Iulian Negoiță. S-a căsătorit în luna mai și, după jumătate de secol, este tot împreună cu soția sa.

„... au trecut 50 de ani și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate! Au trecut cam repede, e drept, dar au trecut frumos și cu împliniri.

Deși am o experiență de 50 de ani de căsătorie, nici astăzi nu îndrăznesc să dau sfaturi. Ba… cred că dau un sfat: nu mai evitați luna mai când vă planificați nunta. Nu vă luați după superstiții, pentru că ratați cea mai frumoasă lună din an. Ține căsătoria și în mai. Noi suntem dovada. Și apoi... nu aveți nevoie să cumpărați prea multe flori în mai, pentru că însuși Dumnezeu le dă și le așază peste tot”, a scris preotul Iulian Negoiță.

VEZI ȘI: Preotul Paul Iulius Negoiță explică ce este dincolo de „problema” cu Religia la Bacalaureat - https://www.dcnews.ro/preotul-paul-iulius-negoita-explica-ce-este-dincolo-de-problema-cu-religia-la-bacalaureat_914222.html

CITEȘTE ȘI: Vă simțiți stresați și obosiți din cauza jobului? Sfatul preotului Paul Iulius Negoiță: Nimeni și nimic nu are ce să vă facă - https://www.dcnews.ro/va-simtiti-stresati-si-obositi-din-cauza-jobului-sfatul-preotului-paul-iulius-negoita-nimeni-si-nimic-nu-are-ce-sa-va-faca_913600.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel