Bobbi Kristina Brown, scoasă de la aparatele care o țin în viață dacă Bobby Brown este de acord

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston, luptă pentru viaţa ei, la câteva zile după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale.

Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 21 de ani a cântăreţei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost transportată de urgenţă la un spital din Roswell, un oraş din statul american Georgia, scrie mirror.co.uk.

În acest moment, Bobby Brown se luptă cu decizia dificilă de a o scoate sau nu pe fiica sa de la aparatele care o țin în viață.

„Este o chestiune de timp până când familia va accepta și va înțelege că nu mai este nimic de făcut. Au lăsat la latitudinea familiei decizia cât vor să o mai țină în viață”, spune o sursă pentru FOX411.

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown, şi un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cada din sala de baie, sâmbătă, la ora locală 10.30. Tânăra era cu faţa în jos, într-o cadă plină cu apă şi nu prezenta semne vitale.

Citește și: Cercetări extinse, după ce fiica lui Whitney Houston a intrat în coma în cadă

Cei doi au telefonat imediat la numărul telefonic pentru urgenţe (911) şi au început imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat până la sosirea medicilor şi a echipajelor de poliţie.

Potrivit TMZ, tatăl tinerei nu dorește să se confrunte cua ceastă decizie dificilă mai devreme de weekend deoarece speră că starea lui Bobbi Kristina se va îmbunătăți până atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel