Bibliobuzul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” a pornit la drum

Bibliobuzul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” a pornit la drum, oferind cărţi celor din judeţ.

Prima staționare a Bibliobuzului din acest an va fi în data de 19 aprilie 2018 în comuna Șona unde în parteneriat cu Școala Gimnazială Ohaba va avea loc manifestarea cultural-educativă ,,Cartea - Universul cunoașterii”. Cu acest prilej elevii școlii vor vizita bibliobuzul și vor participa la activități cultural-educative pregătite de instituțiile partenere.

Bibliobuzul în Județul Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba este tot mai aproape de toți locuitorii județului Alba încercând să pună în practică strategia culturală a Consiliului Județean Alba, aceea de a asigura accesul tuturor iubitorilor de carte și de lectură la cărțile existente în colecțiile bibliotecii județene și a fi cât mai în mijlocul celor ce iubesc lectura și cartea.

„Bibliobuzul în județul Alba face parte din programul „Animație culturală” derulat de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba cu scopul de a veni în întâmpinarea cititorilor din județul Alba și cu având ca obiectiv formarea gustului pentru lectură și satisfacerea cerinței de lectură exprimate de toți membrii comunității.” susține doamna Daniela Floroian, pr-ul BJLB Alba.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel