Batman - Paul Dano ar putea fi noul The Riddler, în locul lui Jonah Hill

Actorul Paul Dano a fost contactat de studiourile Warner Bros. pentru rolul The Riddler (Omul Ghicitoare) din noua producţie "The Batman", după retragerea lui Jonah Hill, transmite vineri Variety.

Deşi, oficial, Warner Bros. nu a confirmat că l-a contactat pe Paul Dano pentru acest rol, publicaţia Variety citează surse care susţin că este vorba despre rolul la care a renunţat Jonah Hill. Având în vedere că negocierile cu reprezentaţii lui Jonah Hill au durat foarte mult, Variety citează surse care susţin că studiourile Warner Bros. aveau pregătit din timp acest "plan B", de a-l contacta pe Dano, dacă nu se ajunge la o înţelegere cu Hill, scrie Agerpres.

Filmul "The Batman", în regia lui Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul principal, va intra în faza de producţie în cursul verii viitoare. Conform Warner Bros., filmul va fi lansat la 25 iunie 2021.

Matt Reeves, cineastul care a realizat ultimele două filme ale seriei "Planet of the Apes", a preluat regia pentru proiectul "The Batman" de la Ben Affleck în ianuarie 2017. Ben Affleck a renunţat şi la rolul Batman după "Justice League", ceea ce i-a permis lui Reeves să-şi aleagă actorul pentru rolul principal, iar acesta a optat pentru Robert Pattinson.

Paul Dano, care a jucat în producţii precum "Little Miss Sunshine", "Cowboys & Aliens", "Prisoners" sau "12 Years A Slave", filmează în prezent la producţia "The Power of the Dog", în regia lui Jane Campion, care a semnat şi scenariul. Din distribuţia acestui film mai fac parte Kirsten Dunst şi Benedict Cumberbatch.

Recent, Dano a regizat drama "Wildlife", cu Jake Gyllenhaal şi Carey Mulligan, film foarte apreciat de critică şi care a însemnat şi debutul său ca regizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel