Băsescu mai guvernează doar cu SS

val-vilcu
val-vilcu

E limpede ce va face Puterea: va rămâne agățată de scaun până la capăt. Boc mimează dialogul, împreună cu Sever Voinescu-Crevasă și Teodor Boconschi, Cartianu aruncă zoaie peste protestatari, Mircea Toma se infiltrează sociologic printre mitingiști,  baronii locali tocmesc mercenari și tot așa. Generalul Iarnă  e așteptat de colonelul Minciună, de la Jandarmerie, să-i ardă pe oameni cu gerul său mai rău ca gazele lacrimogene.

Evident, gazele îi vor arde pe oameni și la buzunar, frig va fi și în case, iar mitingurile se vor aprinde din nou, vor veni concediile și apoi alte mitinguri, în toamnă. Ce mai speră PDL? Să fraudeze alegerile devine tot mai riscant, să mai intre în parlament, aproape imposibil.

Da, dar între timp, investiții de 38 miliarde de lei curg în buzunarul firmelor clientelare, serviciile publice aduc profituri private și, cine știe, poate fraierii care se închină la Onțanu, ”că nu e altul mai bun”, mai pot fi făcuți să înghită, alături de micii lui cu muștar, încă doi ani de Băsescu.

Bine,bine, dar cum va guverna Băsescu, după ce au explodat tensiunile sociale ascunse până acum de propaganda mafiei sondajelor? Foarte simplu: se va baza pe SS. Le-ați văzut la Cotroceni? Șmecherie și Sfidare, asta au primit românii după 6 zile de așteptare. Vrăjelile electorale, carisma, lacrimile nu-și mai au rostul.

Șmecherie și Sfidare, principii de guvernare! Dacă ține, ne-a ciuruit, la figurat vorbind. Dacă nu, s-ar putea să încerce și la propiu. Doar are de partea sa SS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel