Băsescu, ironie după accidentul din București: Au venit cu trupele DIAS să mă ia

Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)
Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)

Traian Băsescu a oferit detalii despre accidentul provocat duminică în Capitală.

”Au venit cu trupele DIAS să mă ia! Sunteți cumva conducător auto? Prima dată când loviți o oglindă să mă sunați ca să știți ce aveți de făcut!”, i-a spus ironic Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică, prezentatoarei Simona Gheorghe, duminică seară, la România TV.

”Doamnă, povestea este în felul următor: Eram la intersecție. Am intrat pe breteaua de la semafor, ca să ies în bulevard că aveam treabă și am acroșat o oglindă. Eu am stat la fața locului aproximativ o oră ca să găsesc proprietarul mașinii sau conducătorul auto. Curtea era închisă, cu lacăt pe ușă. Am trimis pe cineva să întrebe la un restaurant de alături dacă știe a cui e mașina. Nu a știut nimeni. Apoi, m-am dus la birou. Am redactat un mic bilețel și m-am întors la locul accidentului. L-am pus în parbriz și m-am dus la Poliție ca să declar accidentul.”, a mai spus Traian Băsescu.

Amintim faptul că Traian Băsescu a provocat, duminică dimineață, în jurul orei 10.30, o tamponare ușoară cu un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 2 din București.

Băsescu riscă să fie sancționat

Fostul președinte a mers să raporteze accidentul la Brigada Rutieră, pentru a soluționa aceste aspecte, potrivit legii. Șoferul Traian Băsescu riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă în valoare de 590 de lei, după ce victima acestui accident se va prezenta la Biroul de Accidente Ușoare. 

De asemenea, Traian Băsescu a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0.

Citește și - Traian Băsescu și-a găsit apartament. Luni ar putea fi dat afară din casă: Și ce dacă veți vedea imaginile astea?

Traian Băsescu și familia sa au avut la dispoziție 60 de zile pentru a se muta din vila de protocol de care beneficia gratuit, în calitate de fost șef de stat. Luni se împlinește termenul de evacuare.

„Aștept luni, de la RA-APPS, somația de evacuare din casă. Se împlinește termenul. Am plătit prima rată la apartament. Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legat de scandența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz, acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a zis Traian Băsescu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel