Azi noapte v-a plăcut în Piața Victoriei, domnule Cîțu?

Chimistul român de la Yale, cum îl numea presa de propagandă pe Raul Pătrașcu-asistent universitar în Timișoara, spunea după mitingul din 10 august că gazele folosite de Jandarmerie modifică ADN-ul protestatarilor.

”Pe termen lung, gazul are efecte de modificare a ADN, sunt efecte cancerigene. Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da naștere unor celule tumorale”, spunea Raul Pătrașcu, în 2018. Plecat din partidul PLUS al lui Dacian Cioloș și trecut la PNL, Raul Pătrașcu a fost numit în funcția de Director al Spitalului Județean Timișoara, imediat ce liberalii au preluat guvernarea.

Sunt curios ce le va spune Raul Pătrașcu celor care protestează acum în Piața Victoriei fiindcă cred scenariile fanteziste potrivit cărora vaccinurile ARN mesager modifică ADN-ul vaccinaților.

Întrebarea lui Băsescu poate fi pusă din nou: V-a plăcut în Piața Victoriei, domnule Cîțu? Pe vremea când nu luați prizonieri…Dar mesajul ”chimistului de la Yale”, rostogolit pe toate rețelele de postaci și pe toate site-urile de presă angajată, a fost bun? 

Ei, dacă v-a plăcut, atunci luați un pic de ADN de la Simion și Șoșoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel